Kuzey Yıldızı 23.bölüm 2.fragmanı: Ölmek var dönmek yok! Hedefe kilitleniyor...

Kuzey Yıldızı 22.son bölümde; Tam da her şey yoluna gitmeye başlamışken Yıldız'ın yeniden mutluluğuna gölge düşmesi üzerine gerçeklerin izini sürmeye koyuldu. Kuzey Yıldızı son bölümde; Kuzey başına geleceklerden habersizce özgürlüğünü eline almak için planlarını uygulamaya çalışırken yeni bir büyük kriz daha kapısını çalmaktadır. Yıldız'ın sinir krizine tutularak meydan okuduğu Kuzey Yıldızı 23.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 28.02.2020 11:07 GÜNCELLEME 28.02.2020 11:08
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

22 Şubat Cumartesi tarihinde Show TV'de tutkunlarına keyifli ve eğlenceli anlar yaşatan Kuzey Yıldızı 22.son bölümde; Yıldız, türlü zorluk ve engellere göğüs gererek uzun senelerin ardından geç de olsa kavuştuğu mutluluğu ağız tadıyla yaşayacakken tekrardan hayalleri suya düştü. Kuzey yıldızı son bölümde; Yıldız aynı hataya düşmemek adına bu kez ortalığı tozu dumana katmamaya çalışıp gerçeklerin ne olduğunu öğrenmek için temkinli bir şekilde harekete geçerken, Kuzey ise kızları ile güçlerini birleştirip artık tamamen özgür olabilmek için planlarını hayata geçirdi. Tülin'de bulunan boşanma belgeleri ele geçirebilmek üzere akla kara seçilirken, Kuzey ise kızlarından aldığı destekle beraber gerekli bütün hazırlıkları tamamlayıp hedefini tam on ikiden vurmanın eşiğine gelmişken bir anda başına gelecek sürpriz olayın sarpa sarmasının ardından Kuzey Yıldızı 23.bölüm fragmanı dizi severler tarafından yakın mercek altına alındı. Boşanma belgeleri için Tülin'e özel akşam yemeği sofrası kurulup romantik bir atmosfer oluşturulurken hiç hesapta olmayan gelişmelerin meydana gelip silah seslerinin işitilmesinin akabinde Kuzey Yıldızı 23.bölüm fragmanı yayına girdi.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 23.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmenliğini Ersoy Güler’in üstlendiği Süreç Film imzasıyla her Cumartesi akşamı Show TV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçen Kuzey Yıldızı İlk Aşk 23.bölüm fragmanı yayınlandı.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 23.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK? 

Oyuncu kadrosunu; Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Toygan Avanoğlu, Uğur Demirpehlivan, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş, Gizem Güneş, Yasemin Hadivent, Zeynep Kankonde, Özgün Karaman, Merve Şen ve Ecem Çalhan gibi başarılı isimlerin oluşturduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk 23.bölümüyle 29 Şubat Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında saat 20:00'da yayınlanacak.

YORUMLAR 8
  • FATİH 4 yıl önce Şikayet Et
    şişirmasyon filim degil.
    Cevapla
  • Son Osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşem bir dizi çok severek izliyorum. Bravo oyunculara
    Cevapla
  • Uğur Dündar 4 yıl önce Şikayet Et
    Kuzey yıldızı ilk aşk 'ımı dedin
    Cevapla
  • Melike 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir dizi .baş roldeki bayan çok Güzel oynuyor karadeniz kadınını bravo
    Cevapla
  • kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    böyle saçma sapan dizilere neden izin verirler bir türlü aklım almıyor
    Cevapla
  • Afatsum 4 yıl önce Şikayet Et
    bakma o zaman
    Cevapla
  • Fb.52 4 yıl önce Şikayet Et
    Zorlamı izletiyorlar, severek izledidigim tek dizi Uza..
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bu Kadini nekadar hüzel yaratmis bir insan bukadarmi güzel olur allahim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?