Öğretmen dizisi nerede - hangi okulda çekiliyor: Çekim yapılan yerin tam konumu...

Sıra dışı bir eksen etrafında olayların şekillendiği Öğretmen dizisinin çekim yeri sosyal platformda kullanıcıların son günlerde ilgi odağı haline geldi. 4 Mart tarihinden itibaren ekran macerasındaki yerini almaya başlayan, reyting sıralamasında elde ettiği başarıyla adından söz ettiren Öğretmen dizisi nerede çekiliyor? Heyecan ve gerilimin en üst düzeyde hissedildiği Öğretmen dizisi hakkında merak edilen detaylar!

Öğretmen dizisi nerede - hangi okulda çekiliyor: Çekim yapılan yerin tam konumu...
Öğretmen dizisi nerede - hangi okulda çekiliyor: Çekim yapılan yerin tam konumu...
GİRİŞ 10.03.2020 22:31 GÜNCELLEME 10.03.2020 22:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Daha önce bilinen ya da duyulan olaylardan çok farklı bir perspektif sunarak dizi dünyasına farklı bir soluk getiren Öğretmen dizisinin çekimlerinin nerede yapıldığı konusu izleyici kitlesinde merak duygusu uyandırmaya başladı. Senaryo gereği ''Akif Erdem'' adında bir kişinin öğretmenlik görevini icra ettiği okulundaki öğrencilerinden biri olan ''Rüya Örnek'' isimli gencin ölümüne sebep olanı gün yüzüne çıkarmayı planladığı Öğretmen dizisi bilindiği üzere yayın serüvenine başlangıç yapmasıyla beraber çok geniş bir kitlenin beğenisini kazanmayı başararak büyük ses getirmişti.

Peki, Akif öğretmenin ''iyi insan'' olabilmenin önemini ve gerekliliğini özellikle vurgulamaya çalıştığı ve öğrencilerine bu zihniyette hayatını idame ettirmelerini amaçlayarak sınıfı rehin olarak tuttuğu Öğretmen dizisi nerede ve hangi okulda çekiliyor? İşte, yönetmenliğinde Koray Kerimoğlu'nun yer aldığı, yapımcılığını da Fatih Aksoy ve Faruk Bayhan'ın üstlendiği ve senaryosunu ise Merve Birgin'in kaleme aldığı MED Yapım & MF Yapım imzasıyla seyircine sürprizlerin bir an bile eksik olmadığı sahneleriyle ağırlamayı sürdürecek olan Öğretmen dizisinin çekim yeri...

Öğretmen 2.bölüm fragmanı: Ezber bozan sahne! Üst üste şaşırtmaya devam ediyor...

 

ÖĞRETMEN DİZİSİ NEREDE VE HANGİ OKULDA ÇEKİLİYOR?

12/A sınıfında eğitim gören bir lise öğrencisi Rüya Örnek'in ölümünden hangi ismin sorumlu olduğunu öğrenmek adına kendine göre farklı yöntemler geliştiren Akif Hoca’nın hikayesini anlatan Öğretmen dizisinin nerede çekildiği konusu sıklıkla merak ediliyor. Dizinin yayın hayatına giriş yapmasından çok kısa bir zaman sonra bilhassa internet mecrasında ağırlıklı olarak sorgulama konusu haline getirilen Öğretmen dizisi İstanbul’un Fatih ilçesinde bulunan Küçükkapı Lisesi’nde çekimleri yapılmaktadır.

YORUMLAR 1
  • gaddar 4 yıl önce Şikayet Et
    saçma sapan bir dizi. ne akla hizmet ediyor qmaç ne anlamadim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı