Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragmanı! Bugün var mı & yok mu: Çekimleri hala devam ediyor mu?

Beş sezondur yayın hayatına tüm hızıyla devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 161.son bölümde, Hızır & Tufan ikisi tıpkı eski zamanlardaki gibi tekrardan güçlerini birleştirdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde, Ceylan'ı ele geçirerek büyük bir koz elde ettiğinin yanılgısına kapılan Altan ters köşeye yatırılarak hesabı kesildi. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162.bölüm fragmanı sevenleriyle buluştu.

GİRİŞ 31.03.2020 12:58 GÜNCELLEME 31.03.2020 12:58
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Birbiri ardına sıralanan sürprizleriyle heyecan düzeyini doruk noktasına taşıyan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 161.son bölümde; Husumetlileri tarafından pusu kurularak tuzağa çekilmek isteyen İlyas & Behzat, Alparslan’ın desteği ile beraber ölümün eşiğinden son anda kurtulmayı başardı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde, Hali hazırda kendilerini her defasında güç duruma düşüren Altan tehlikesiyle uğraşmakta olan Çakırbeyliler’i yeni bir düşman daha beklemektedir. Hızır’ın kötülüklerinde sınır tanımayan Altan’ın fişini çekinceye dek çevresinde faaliyetlerini zora sokacak kişilerle uzlaşma yönünde adım atarken, tam da bu noktada Ali Sürmeli’nin üstlendiği ‘’Doğan Baba’’ karakterinin işe el atmasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162.bölüm fragmanı bekleniyor. Altan ise ne yaparsa yapsın Hızır’ın hakkından gelemeyeceğini geç de olsa anlamasıyla beraber vurucu son kozunu oynayarak hazırladığı tuzakla Ceylan’ı ele geçirirken, Hızır da bu hamlesine karşılık eski dostu Altan ile eski zamanları aratmayacak şekilde ortaklık kurarak işini bitirmelerinin akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162.bölüm fragmanı yayına girdi.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 162.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarında her Salı akşamı soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 161.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

EDHO SON BÖLÜMDE NEFES KESEN SAHNE...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 162.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Zengin oyuncu kadrosunu Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162.bölümü 31 Mart Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 16
  • Osi 3 yıl önce Şikayet Et
    Kısır bir döngünün etrafında dolaşan bir senorya sanirim senaristler için zor olmayan bir film çünkü hep aynı seneryo sadece karakterlerin değiştiği bir dizi fidanlık bir iki depo ve evde gecen bir dizi...
    Cevapla
  • Memo 3 yıl önce Şikayet Et
    Yeni bir düşman çıktığında bizimkiler ahanda şimdi ayvayı yedik diyip tirtirtitrer ama iki bölümde adamları harcarlar. Ör şuan çepeller
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Hani 162 fragman yalanı birakın artik hala akillanmadiniz
    Cevapla
  • Yorgun 3 yıl önce Şikayet Et
    Lan bu dizi çukurdan sa saçma insan biraz heycan katar 5 yildir hiç bir çakirbeyli ölmedi seneryo çok saçma
    Cevapla
  • ismail 3 yıl önce Şikayet Et
    Dediklerinize aynen katılıyorum. 3 sefer ölüp 4 sefer dirilmeliydi o zaman hiç saçma olmaz. :))
    Cevapla
  • Eşkiya 3 yıl önce Şikayet Et
    Meryem çakırbeyli Zeynep çakırbeyli
    Cevapla
  • Babayigitrecep 3 yıl önce Şikayet Et
    Kim ölsün istiyon
    Cevapla
  • Volkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Tek kelimeyle reisssss
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler