Doğduğun Ev Kaderindir'de işin rengi değişmeye başladı: Yeni bölüm şimdi iple çekiliyor!

Hayatın getirdiği tüm zorluklar ve engeller karşısında birbirine sımsıkı kenetlenen iki insanın yaşam öyküsünü konu olarak işleyen Doğduğun Ev Kaderindir bu hafta neden yok? Son bölümde, Zeynep & Mehdi ikilisinin her şeye rağmen ilişkilerine kaldıkları yerden devam etme kararı almalarının sahne olduğu Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm ne zaman?

Doğduğun Ev Kaderindir'de işin rengi değişmeye başladı: Yeni bölüm şimdi iple çekiliyor!
Doğduğun Ev Kaderindir'de işin rengi değişmeye başladı: Yeni bölüm şimdi iple çekiliyor!
GİRİŞ 20.04.2020 11:05 GÜNCELLEME 20.04.2020 11:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Geçmişte ortak acıları paylaşan ve aldıkları derin yaraları birbirine karşı duydukları sevgiyle saran iki kişinin hayat hikayesinin TV8 ekranlarına taşındığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin bu akşam yayın akışında yer almaması hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Demet Özdemir (Zeynep) ve İbrahim Çelikkol (Mehdi) gibi başarılı ve yetenekli isimlerin başrolünde yer aldığı ve yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak’ın üstlendiği OGM Pictures imzasıyla her Çarşamba akşamı izleyici kitlesini ekran başına kilitleyen Doğduğun Ev Kaderindir bu hafta neden yok? Senaristliğinde Ayşenur Sıkı ve Eylem Canpolat’ın bulunduğu Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız isimli romanından ilham alınarak ekranlarda iddialı bir çıkış yakalayan Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

 

 

Mucize Doktor 29.bölüm fragmanı neden çıkmadı: Haftaya dizinin yeni bölümü ekranda olmayacak mı

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR BU HAFTA NEDEN YOK? YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

8 Nisan Çarşamba 2020 tarihli TV8 yayın akışına bakıldığında, Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizi projesinin yeni bölümünün bu hafta yer almadığı görülüyor. Bilindiği gibi başta ülkemizi olmak üzere son dönemlerde tüm dünyayı etkisi altına alan Korona Virüsü ile mücadele kapsamında dizinin yapımcıları çekimleri iptal ettirme kararı aldı. Çekimlere ara verilerek yayın tarihi ertelenen diziler arasında ise TV8 ekranlarında seyircisiyle buluşan Doğduğun Ev Kaderindir bulunuyor. Tüm bunların yanı sıra, yapımcı tarafından Doğduğun Ev Kaderindir 12.yeni bölümün ne zaman yaınlanacağına yönelik şu an için henüz resmi bir açıklama gerçekleştirilmemekle beraber bu hafta dizinin yerine Survivor isimli yarışma programı yayınlandı.

 

 

YORUMLAR 3
  • Öğretmen 3 yıl önce Şikayet Et
    Ahiretinde ne halı var, ne kilim, Sen oturmuş seyrediyorsun filim... Allah ım bir an önce uyanmayı ve böyle boş işleri bırakıp sana kul, Habibine ümmet olabilmeyi nasip eyle. Âmin...
    Cevapla
  • Çomar savar 3 yıl önce Şikayet Et
    sen iflah olmaz bir ÇOMARsın .. Ne alaka şimdi burayla bu yorum .. Yallah arabistana .
    Cevapla
  • Elif doga 3 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak