Acun Ilıcalı için beklenmedik teklif: Vereceği cevabın ne olacağı sabırsızlıkla bekleniyor!

Son dönemlerde gerçekleştirdiği açıklamalarla medya gündeminden düşmeyen medya patronu Acun Ilıcalı, Avrupa'dan bir futbol kulübü satın almayı düşündüğünü dile getirmişti. Karacabey Belediyespor Başkanı İsmail Ülker ise yaşanan gelişmeler üzerine sosyal medya platformu aracılığıyla yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'ya, 'Gelin görüşelim!' çağrısında bulunarak sürpriz teklif gerçekleştirmesi tüm dikkatleri üzerine çekti.

Acun Ilıcalı için beklenmedik teklif: Vereceği cevabın ne olacağı sabırsızlıkla bekleniyor!
Acun Ilıcalı için beklenmedik teklif: Vereceği cevabın ne olacağı sabırsızlıkla bekleniyor!
GİRİŞ 13.05.2020 06:30 GÜNCELLEME 13.05.2020 06:30
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde CNN Türk'ün düzenlediği sosyal medya programının konuğu olarak ağırlanıp gerek özel gerekse iş yaşantısına dair samimi açıklamalarda bulunmuş ve canlı yayında bombayı patlatarak Avrupa'da bir futbol kulübü almayı hedeflediğini paylaşmıştı.

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın gerçekeştirdiği bu açıklamanın akabinde, Türk iş insanı Işıtan Gün’ün başkanlığını üstlendiği Hollanda Ligi Eredivisie takımlarından Fortuna Sittard’ı satın aldığına yönelik iddialar ileri sürülmeye başlanmıştı.

Yayıncı kuruluşta ise spor yorumculuğu görevini icra eden Raşit Altun, kişisel Twitter hesabı üzerinden "Acun Ilıcalı, başkanlığını Türk iş insanı Işıtan Gün’ün yaptığı Hollanda Ligi Eredivisie takımlarından Fortuna Sittard’ı satın aldı" şeklinde bir gönderi yayınlamıştı.

Mucize Doktor'un usta isminden samimi itiraf: 'Kilo vermeye gittim, evlenip geldim!'

Zuhal Topal'la Sofrada'da sunucuyu çileden çıkaran olay: Sonunda sessizliğini bozdu!

Fakat işin gerçeği gün yüzüne çıkarak, yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın, Işıtan Gün ile 3 ay önce kulübü satın almak adına görüşme gerçekleştirdiği, fakat toplantıdan herhangi bir sonuç çıkmadığının bilgisine ulaşıldı.

Medya gündeminde tüm bu gelişmeler yaşanırken televizyon dünyasının önde gelen isimlerinden Acun Ilıcalı'ya Türkiye'den sürpriz bir çağrı yapıldı. Liglerde şampiyon olmayı garantileyen tek takım olan TFF 3. Lig 3. Grup ekibi Karacabey Belediyespor, Acun Ilıcalı'ya hiç beklenmedik bir anda teklifte bulundu.

Karacabey Belediyespor Başkanı İsmail Ülker sosyal mecra aracılığıyla Acun Ilıcalı'ya mesaj gönderip "Sayın Ilıcalı, 2020 yılı tüm ligler oynansa da oynanmasa da ligi garantileyen tek şampiyon takımız. Avrupa'dan kulüp almayın. Gelin, görüşelim. 5 sene sonra tüm Avrupa bizi seyretsin" çağrısında bulundu. Acun Ilıcalı, Karacabey Belediyespor'dan gelen bu çağrıya şu an için henüz yanıt vermedi...

YORUMLAR 10
  • Dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Acun mu gelsin?
    Cevapla
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben olsam ahirete yatirim yaparım ölüm gelmeden
    Cevapla
  • Furkan 3 yıl önce Şikayet Et
    adam parayl aoynuyor türk kulübünümü alacak
    Cevapla
  • kirlar 3 yıl önce Şikayet Et
    karacabey takımı alın
    Cevapla
  • ismail 3 yıl önce Şikayet Et
    burdan acun bey sesleniyoruz boş yatirimda bulunmayin kulup satin alacaginiza egitime yatirim yapin kendi adiniza ait bir universite yada meslek okulu kolej vs inşaa edinki memlekete faydali insanlar yetissin sizin arkanizdan hayirli dualarda bulunsunlar suan imkansizliktan okuyamayan gencler var doguda, ne geliyorsa insanin basina egitimsizlikten geliyor.tabiki sizin kazanciniz bize dusmez gozumuzde yok fakat insanlarin hayrina olacak seylere yonelmeniz hem dunyaniz icin hem ahiretiniz icin dogru bir adim olur. Hayra vesile olan hayri yapan gibidir. Allaha emanet olun acun bey
    Cevapla
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    haklisin
    Cevapla
  • aty 3 yıl önce Şikayet Et
    adam eğitimli insanı ne yapacak.. eğitimli insan gider araştırma yapar.. çalışır.. sonra sörvayvırı, kıyafet yarışmasını.. kimimn eli kimin cebindeyi kim izleyecek.. onun için ölü yatırım olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!