Fuat Kozluklu ve Buse Biçer evlendi

ATV Anchormani Fuat kozluklu ve Buse Biçer önceki akşam Cemile Sultan Korusu'nda dünyaevine girdiler. İşte düğünden notlar...

Fuat Kozluklu ve Buse Biçer evlendi
Fuat Kozluklu ve Buse Biçer evlendi
GİRİŞ 22.08.2008 10:18 GÜNCELLEME 22.08.2008 10:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Önceki gece Cemile Sultan Korusu’nda ATV Ana Haber anchormani Fuat Kozluklu ve Kanal 24’ün ekonomi spikeri Buse Biçer renkli bir düğünle dünya evine girdi.

Geceye medya, siyaset ve iş dünyasından pek çok ünlü ve etkili sima katıldı. Gelin ve damadın nikah şahitliğini AK Parti İstanbul milletvekili Egemen Bağış, Star Medya icra kurulu başkanı, gazeteci-yazar Mustafa Karaalioğlu, Kanal 24 Genel yayın Yönetmen vekili Cengiz Er ve Sakarya Anadolu gazetesi imtiyaz sahibi Adnan Uyumaz yaptı.

Biçer’in ve Kozluklu’nun hayatlarını birleştirmeye karar verdikleri gecede taraflarının ailelerinin mutluluğu gözlerinde okunuyordu. Geceye medya dünyasında çok sayıda isim katıldı.

Zafer Arapkirli ve Faik Uyanık, Milliyet’ten Ali Eyüboğlu, Yeni Şafak’tan Bekir Hazar, Kanal 24  Ankara temsilcisi Taşkın Koç, Lorbi Halkla İlişkiler'in sahibi Mustafa Kaya ve usta gazeteci Nazım Alpman gibi isimler gece boyunca çiftin mutluluğunu paylaşırken bir yandan da medyaya ilişkin yeni tasarı ve dedikodulardan söz ettiler.

YORUMLAR 3
  • mustafa yanar 15 yıl önce Şikayet Et
    TEBRİKLER. Fuat Kozluklu kısa sürede sayılı sunuculardan olmayı başardı.Heyecanlı bir sunuşu var.En azından diğer yaşlılar gibi felaket tellalı değil...Eşine ve kendisine mutluluklar
    Cevapla
  • Samet Ucgul 15 yıl önce Şikayet Et
    Allah mesut esin. Rabbim her ikisinide mesut etsin. Vatana ve millete hizmet eden hayirli cocuklar nasib esin.
    Cevapla
  • muammer sağlam 15 yıl önce Şikayet Et
    hayırlısı olsun. gençlere bu yolda hayırlı ve uzun ömürler dilerim.(artık başbakanımızı dinlerlerse üç çocuk için acele etsinler,hayırlısınla)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi