Cennet şarkısı hit olan Ahmet Enes albüm çıkardı

Cennet isimli şarkısıyla hit olan Ahmet Enes, ilk albümüyle dinleyicilerinin karşısına çıktı.Ahmet Enes, kendine ait eserlerinden oluşan 10 şarkılık “Ahvâl” isimli albümüyle 15 Nisan'da müzik marketlerdeki yerini aldı.

GİRİŞ 06.08.2013 18:27 GÜNCELLEME 06.08.2013 19:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ahmet Enes ‘Ahvâl'ini bildiriyor…

Cennet isimli şarkısıyla kulaklara alışılmadık sözler fısıldayan Ahmet Enes, sosyal medyada gördüğü ilginin ardından ilk albümüyle dinleyicilerinin karşısına çıktı.

Uzun yıllar boyunca sözlerini yazıp müziklerini bestelediği eserlerini radyo promgramları ve klasik gitarıyla katıldığı dinletileri aracılığıyla sevenlerine sunan Ahmet Enes, kendine ait eserlerinden oluşan 10 şarkılık "Ahvâl" isimli albümüyle 15 Nisan'da müzik marketlerdeki yerini aldı.

2007 yılında gazete365.com'un "Yılın En İyi Radyo Programı Ödülü"nü verdiği programında seslendirdiği şarkılarına ve yeni eserlerine de yer verdiği albümünde Ahmet Enes "Cennet", "Bir Avuç Yalan", "Dön Gel", "Çocukluk", "Sevdim" gibi beğeni kazanmış çalışmalarının yeni düzenlemelerinin yanı sıra "Sır" ve "Deva" isimli iki yeni eserini de dinleyicisiyle buluşturdu.

Ahmet Enes'in sıradan ve alışılagelmiş klişe sözlerden uzak, kendine has yorumuyla seslendirdiği eserlerinin albüm kayıtlarının tamamı canlı enstrumanlarla gerçekleştirildi.

Hüseyin Çebişçinin aranjörlüğünü yaptığı albüm Harems stüdyolarında kaydedildi.

2 yıla yakın bir süre boyunca çok titiz ve özenli bir çalışmayla tamamlanan; suni, bilgisayar tabanlı seslerden uzak ve yalın bir sound barındıran albümün şarkıları; dinleyicisini hem neşe, düşünce, hüzün alemine sürükleyecek, hem de varlığın ve hayatın esaslarını düşündürtecek nitelikte.

Albümün ilk klibi "Cennet" şarkısına çekildi. Klibin yönetmenliğini yapan Evren Arasıl, aynı zamanda albüm fotoğraflarını da kendi objektifiyle ölümsüzleştirdi.

Ahmet Enes, albümünün ikinci klip çalışması için kısa bir süre sonra kamera karşısına geçecek.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • diloşeyfc 6 ay önce Şikayet Et
    Ebru Gündeş daha guzel söylüyor şarkıyı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor