Youtube'dan Doğan'a darbe!

YouTube'un, Doğan Music Company'ye bağlı NetD platformunda sahte tıklama yapıldığı gerekçesiyle sayfanın onayını kaldırdığı iddia edildi.

Youtube'dan Doğan'a darbe!
Youtube'dan Doğan'a darbe!
GİRİŞ 21.05.2015 06:05 GÜNCELLEME 21.05.2015 06:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Doğan Holding bünyesinde bulunan ve Doğan Music ile bağlantılı olan NetD platformu ile ilgili sahte tık tespiti! YouTube tarafından doğrulanıp onaylanmış sayfalardan biri olan NetD'de son dönemde yayınlanan kliplerin izleyici sayılarının, sahte tıklama sonucu artırıldığı ortaya çıktı. YouTube, sayfanın onayını kaldırdı.

POLAT YAĞCI: MERAKTAYIM

Geçtiğimiz yıl attığı tweet'le müzik camiasında tıklama sahtekarlığı yapıldığını iddia eden Polat Yağcı, Musiconair.com sitesinin verdiği haber için şöyle konuştu: "Bu durumu ben geçen yıl söylemiştim ama dinleyen olmadı. Şimdi, o dönem kendini aklamaya çalışanlar ne yapacak çok merak ediyorum."

EROL KÖSE: İLK SUÇ DUYURUSU BENDEN

Yapımcı Erol Köse, "Eğer bu iddialar doğruysa, savcılığa gidip ilk suç duyurusunu ben yapacağım, dijital dağıtım kontratımı da feshedeceğim" dedi.

YORUMLAR 3
  • crazymurat 8 yıl önce Şikayet Et
    her zaman söyleyüyorum yine söylüyecem youtube de cokies yane çerez ve mac adresi sistemi var ip değiştirsen bile 1 kere izlemiş sayılıyor çerezleri temizlesen bile fayda etmez çünkü mac adresi asla değiştiremezsin bu yüzden iddialar asılsızdır
    Cevapla
  • SAHTE TIK NEDİR. 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir program aracılığı ile mi yapılıyor bu? Tam olarak nedir
    Cevapla
  • mert mert 8 yıl önce Şikayet Et
    evet bir program ile otomatik olarak giriyorlar ve tikliyorlar. hatta IP adresini bile degistirenlerenler var. bu yüzden bazi sitelerde sorgulama yerlestiriliyor. mesela sana bes rakamli sifre gösteriyor ve sende onu yazman lazim girmek icin. youtube de böyle birsey yapsa kimse girmez olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!