1 dakika içerisinde 5 kaza yapmayı başardı

Uzakdoğu ülkelerinden birinde yaşandığı tahmin edilen trafik kazası bu kadar da olmaz dedirtti. Trafik karmaşasında ardı ardına yaşanan kazaların görüntüsü:

GİRİŞ 21.05.2013 11:15 GÜNCELLEME 21.05.2013 13:21
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bir motosiklet sürücüsü yaklaşık 30 saniye içerisinde iki minibüs bir motosiklet ve bir otomobile çarpmayı başararak kırılması güç bir rekora imza attı.

Trafik keşmekeşinin ortasında çarptığı araçların sürücülerinden kaçmaya çalışan sürücünün telaşla yaptığı kazalar söze gerek bırakmadı.

İşte dünyanın en ilginç kazasının görüntüsü:

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 7
  • sinan 10 yıl önce Şikayet Et
    müslümanlıkla ne alaka ??. bu tamamen beceriksizliktir, hiç bir insan 5 kez üst üste kaza yapamaz yaparsa ya ilk defa kullanıyordur, yada sarhoştur. Elbet gülünecek herkes. Hemen herşeyi müslümanlığa bağlamak anlamsız, alakasız.
    Cevapla
  • Mehmed Asım ALEMDAR 10 yıl önce Şikayet Et
    Kaza yapan adamın gülümseten hâli değil HABER7'nin ağlanacak hâli!. Müslüman kazanın mahiyeti ne olursa olsun mağdur olana güler mi? Kaza yapan sizin babanız, oğlunuz olsaydı ve sonunda da bir çukura düşseydi yine de güler miydiniz? Bu mesele sadece bu haber için değil değişik kanallarda - ki en çok da muhafazakâr camiaya hitap eden kanallarda- mobese kameralarına yansıyan kazaları haftanın birkaç günü komik bir şey gibi sunma saçmalığı adet oldu. Allah aşkına kendinize gelin!
    Cevapla
  • Mehmed Asım ALEMDAR 10 yıl önce Şikayet Et
    Kaza yapmanın neresi komik?. Allah aşkına bu memlekette artık mobese kayıtlarındaki kazaları komik bir şey gibi gösterme saçmalığı bırakılsın artık. Adam kaza yapıyor, üstüste kaza yapması haber olabilir; ama komik değil. Kaldı ki bu kazanın sonunda adamın sonu da belli değil, çukura düşüyor; bunu komik bulanlara gülemiyorum; çünkü onların bu durumu kaza yapan adamdan daha acıklı bence.
    Cevapla
  • Harun Gulen 10 yıl önce Şikayet Et
    bukadarda komik olacagini beklemiyordum.. en sonunda oda dayanamadi atti kendini cukurun icine.layigini buldumu demeli ne..en sahane yerdede kesilmis, o cukurdan cikmayi basardimi acaba..
    Cevapla
  • Naim ÇELİK 10 yıl önce Şikayet Et
    RÖLANTİ AYARI çok YÜKSEK. Rölanti ayarı maximuma ayarlanmış sanırım.Bu durumda elinizin altından bile fırlar gider motor.Rölanti ayarını küçük bir düz tornavida ile ayarlayabilirsiniz.İdeal ayar minimumun biraz üstünde olmalıdır.Yakıt tasarrufu açısından düşük rölanti uygundur.Aşırı düşük ise arasıra stop ettirir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?