Erdoğan'ı duasıyla bir an olsun yalnız bırakmadı

Dün yapılan ve 1 buçuk milyona yakın katılımın olduğu Kazlıçeşme miting alanında çekilen bu fotoğraf sosyal medyada günün en çok paylaşılanları arasında yer aldı.

Erdoğan'ı duasıyla bir an olsun yalnız bırakmadı
Erdoğan'ı duasıyla bir an olsun yalnız bırakmadı
GİRİŞ 17.06.2013 11:07 GÜNCELLEME 17.06.2013 17:50
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Milli İrade'ye Saygı mitingine katılan isimler arasında Uğur Işılak'ın çektiği bu fotoğraf, Twitter'da en çok retweet  yapılanlar arasına girdi.

Erdoğan'ın konuşma yaptığı sahnenin hemen arkasında mitingin başından sonuna kadar devamlı elleri açık dua eden ve zaman zaman gözyaşlarını tutamayan yaşlı adamın görüntüsünü çeken Işılak not olarak yazdığı 'Başbakanı konuşması boyunca gözyaşlarıyla bir an bile yalnız bırakmayan koruması. Bu koruma diğerlerine benzemiyor' sözleri dikkat çekti.



UĞUR IŞILAK: NEDEN Mİ ORADAYDIM!

Haber7'ye konuşan Uğur Işılak, mitinge katılma gerekçesini 'Bu bir parti üstü meseledir' diye özetleyerek şunları söyle;

Bu bir parti mitinginden ziyade milli iradeye saygı duyanların, medeniyet ve irade gösterisiydi.

Neden oradaydım...

Yaklaşık 20 gündür devam eden ulusal ve küresel oyunun kurucuları ve bilinçli-bilinçsiz destekçilerine, Millet burada demek için oradaydım.

Tahrik ve tahrip edenlerin, sokakları yakıp yıkarak hiçbir yere varamayacaklarını, bu kafanın artık değişmesi ve milli iradeye saygı duyması gerektiğini göstermek için oradaydım.

İnsanların farklı düşünce ve görüşe sahip olabileceklerini ancak bu farklılığı şiddet ve yağma olmadan sunmaya mecbur olduklarını ifade etmek için oradaydım.

Millet için hayır olan herşeye "hayır" diyenlere karşılık, Milletin hayrına olan her şeye evet demek için oradaydım.

Küresel oyuncaların aciz bir Başbakan portresi çizmek üzere, özür beklemelerine mukabil, en ufak bir taviz vermeksizin, Milletinin itibarını önde tutup dik duran bir Başbakanın yanında olduğum için oradaydım.

Türk baharı arayanlara, bu baharın ağaç altında, sokak aralarında değil, Türkiye'nin küçük bir yansıması olan Kazlıçeşme'de olduğunu göstermek için oradaydım.

Meşru bir iktidara karşı, gayrimeşru oluşumları savunanlara ibret olsun diye oradaydım.

Duyun "sol" olabilir fakat bu ülkeye sahip çıkmak için sağduyulu olmalıyız demek için oradaydım.

Eşkiyalar değil, evliyalar diyarından olduğum için oradaydım.

Baronların, lobilerin, çetelerin değil, Hakk'ın ve haklının yanında olduğum için oradaydım.

Son olarak şunu ifade etmek isterim ki... "Yarının en büyük müflisi, bugünün 'nefret' , 'nifak' ve 'isyan' yatırımcısıdır. Unutma!!! Bu Millet unutmaz.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 61
  • YILMAZ KONYA 10 yıl önce Şikayet Et
    Mili iradeye saygı mitinglerini destekliyorum çünkü. AKP Hükümeti nin eleştirebileceğim veya beğenmediğim yönleri var ama, bu protestolar falan ülkemizin gelişmesini istemeyen dış güçler ve onların içerideki maşaları olan şer odaklarının işi olup zaten sonucunda Türkiye ve Türk halkı kaybediyor şer odakları kazanıyor. Maalesef muhalefet bunu doğru okuyamıyor sadece hükümetin zorda kalacağını zannediyor halbuki Türk halkı hedef alınmış. Allah şer odaklarına fırsat vermesin muhalefeti de islah etsin. Destek veren Sayın Uğur Işılak gibi vatanseverleri kutluyorum. Ortalıkta sanatçı olmadığı halde bize sanatçı diye yutturulmaya çalışılanları da görüyoruz. .
    Cevapla
  • MUHAMMET SAİT ALTINOK 10 yıl önce Şikayet Et
    rahmette zahmet vardır. rahmette zahmet vardır sıkıntı çekmeden rahatlık olmaz kararan gecelerin sabahı erkendir güneş üflemekle sönmez istikbal inkilabatı içinde en yüksek gür seda islamın sedası olacaktır
    Cevapla
  • toprak 10 yıl önce Şikayet Et
    adam evladisin be. allah senin anandan da babandan da razi olsun sana harbiden icten samimi bi dua ettim su an
    Cevapla
  • Samet Kiraz 10 yıl önce Şikayet Et
    rahmetli dedem de böyle dua ederdi başbakanımıza. Onlar benim gizli ordumdur diyen Sultan Alparslan geldi aklıma, evet onlar bizim gizli ordumuz, bu dedeye bu inanmışlığı vermek bu duyguyu yaşatmak çok ama çok zor iştir, bunu başaran koca yüreğe(başbakanımız) helal olsun, ayrıca da eyvallah Uğur Bey, iki gözüm sağolasın..
    Cevapla
  • ali 10 yıl önce Şikayet Et
    İŞTE..... İşte ümera...işte evliya..işte sanatçı...işte meydan.....işte Peygamberin övdüğü necip millet..ve işte evladı Fatihan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İlk yurt dışı ziyaretini Türkiye'ye yaptı! Ankara'da 6 kritik konuda imzalar atıldı...
Özgür Özel-Bahçeli görüşmesi sona erdi: Özel, görüşmenin detaylarını açıkladı