Kendi kendine yanan bebek!

Hindistan'ın Tamil Nadu kentinde 3 aylık oğulları Rahul'un kendi kendine yanması 23 yaşındaki anne Rajeshwari Karnan ve 26 yaşındaki kocası Karnan Perumal'ı şaşkına döndürdü.

Kendi kendine yanan bebek!
Kendi kendine yanan bebek!
GİRİŞ 27.08.2013 10:01 GÜNCELLEME 27.08.2013 10:10
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

"Spontaneous human combustion"-SHC (Kendiliğinden insanın tutuşması) olarak adlandırılan sendromla dünyaya geldiği söylenen bebek hastanede 24 saat boyunca gözetim altında tutuluyor.

Mayıs ayında dünyaya gelen Rahul, ailenin göz bebeği idi. Ancak kısa süre sonra bu mutluluk dehşete dönüştü. Doğumdan bir hafta sonra, genç kadın, bebeğinin çığlığını duyup, koştuğunda, karşılaştığı sahne korkunçtu. Genç kadının bebeği yanıyordu. Genç kadın o anları "Karnında ve sağ dizinden alev yükseliyordu" sözleriyle anlatıyor: 

"Beli ve sağ ayağı alevler içindeydi.  Ben ve kocam onu büyük bir havluyla söndürdük ve hastaneye götürdük. Üzerinde herhangi bir yanıcı maddeye rastlanmadı" 

Şaşkın anne bebeğinin kendi kendine 3 kez daha yandığını belirtti. Rahul'u inceleyen doktorlardan Narayan Babu, "Bebeğin ailesi açısından durum daha da vahim. Aile çocuklarının hayatından endişeli. Testlerin sonuçlarını bekliyoruz" dedi. 

İngiliz uzman Brian J. Ford ise insanın vücudunda bulunan aşırı aseton kimyasalının da bu tür olaylara neden olabileceğini söyledi.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 9
  • yavuz selim 10 yıl önce Şikayet Et
    en fazla hindistanda. dünyada en çok Müslümanın yaşadığı ülke hindistandır 400 milyon civarındadır.her ne kadar hint hükümeti az göstermeye çalışsada ama tabiki devlette çoğunluk değiller ve Endonezya gibi bir islam devleti de değil yani içinden Pakistan ve bangladeşi çıkarmasına rağmen yine de çok sayıda Müslüman var çin de dahi 100 milyonda fazla Müslüman var bunların bir kısmı türkler bir kısmı çin asıllı hui ler
    Cevapla
  • can kurtaran 10 yıl önce Şikayet Et
    Zavallı çocuğuda kendiniz gibi yakmayın. Zavallı çocuğuda kendiniz gibi yakmayın
    Cevapla
  • Ahmed Han 10 yıl önce Şikayet Et
    SHC Bir Efsanedir. Nedense hep hiç kimsenin görmediği yerlerde olur. Daha evvelki "Evi Cinler Yakıyor" haberi de aynı şekilde yalan çıkmıştı. Eve kameralar konunca birden yangınlar bitivermişti. Düzenli analizler, evdeki yangınları çıkaran aile fertlerini ortaya çıkarmıştı. Bu vakada, ithamda bulunmak istemiyorum ama, bebeğin ailesinin piskolojik sorunları olup olmadığı araştırılmalıdır; bebek başka bir aileye verilmelidir.
    Cevapla
  • bilge HAN 10 yıl önce Şikayet Et
    SENINDE BILGINE KUANT QUAZAR !!!!. Dunyada en buyuk musluman nufus hindistanda degil ENDONOZYADADIR belki karistirmisindir yanlislik olmasin
    Cevapla
  • kuant quazar 10 yıl önce Şikayet Et
    Dunayada en buyuk musluman nufus Hindistan"dadir!. Bilginize!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...