Vagonun üzerinde ölüm pozu verdi!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde tren istasyonunda bir vagonun üzerinde fotoğraf çektirmek isteyen genç, yüksek gerilim hattına kapılarak arkadaşlarının gözleri önünde feci şekilde hayatını kaybetti.

GİRİŞ 02.12.2013 14:29 GÜNCELLEME 02.12.2013 17:43
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Alınan bilgile göre olay, TCDD İskenderun Tren İstasyonu içerisinde meydana geldi. Pazar gününü arkadaşlarıyla birlikte geçiren Kerem Gül (15), tren istasyonunda bir vagonun üzerine çıkarak arkadaşlarının objektifine poz vermek istedi. Yüksek gerilim hattını fark etmeyen Kerem Gül akıma kapılarak, arkadaşlarının gözleri önünde feci şekilde hayatını kaybetti.

Patlama sesi ve dumanların yükselmesiyle ne olduğunu anlamaya çalışan Gül'ün arkadaşları, bağırarak yardım istedi. İstasyon güvenlik görevlileri hemen olay yerine geldi ancak, Kerem hayatını kaybetti. Kerem'in cesedi, ancak itfaiye ekiplerinin yardımı ile vagonun üzerinden indirilebilirken, Kerem Gül'ün vagon üzerinde fotoğrafını çekmek isterken ölümüne şahit olan arkadaşları ise sinir krizleri geçirdi.

Polis olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, Kerem Gül'ün cenazesini İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırdı. Yıldırımtepe Mahallesi'nde oturduğu ve lise öğrencisi olduğu öğrenilen Kerem Gül'ün ölümüyle ilgili polis soruşturma başlattı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 11
  • hakan akyuz 10 yıl önce Şikayet Et
    Allah Sana akil vermis-Kullanacaksin. Kader Allahtan. Ama bu kazanin sebebi ,kendi düsüncesiyle oraya cikan genc tir.Böyle haberleri sunan yayin organlarina artik sansür getirilmelidir. YETERR
    Cevapla
  • özgn adm 10 yıl önce Şikayet Et
    Üzüldüm şimdi. henüz genç bir insanın yaşama veda etmesi yaşlı insanların hayata vedasından daha zor kabulleniliyor.ne diyelim Hak teala rahmet eylesin.başka yürekler yanmasın ders alınsın burdan.
    Cevapla
  • onbasi77 10 yıl önce Şikayet Et
    neydi gülüm zorun.... nereye bu yolculuk ,ayrilikmiydi bu ,,sevdiklerine böylemi hediye biraktin ,,,mekanin cennet olsun
    Cevapla
  • maarif71 10 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani.. Bazı yorumcular güya ölünün arkasından konuşulmaz hesabıyla birtakım gerçeklerin dile getirilmesine tahammül edemiyorlar.Şimdi biz olayda, bu çocuğun büyük ihmali ve şarlatanlık yapışı var desek bize de kızarlar.Bu çocuk sayesinde tren vagonunun üzerinde fotoğraf çekilmemesi gerektiğini herkes anlamış oldu.Anne ve babaya Allah sabırlar versin.
    Cevapla
  • ÖMER BİN HATTAB 10 yıl önce Şikayet Et
    ECEL.... Gelmese eceli,gitmezdi ve çıkmazdı o yere...Orada alınacakmış canı...azrailin işi de bu...İşi olmayan yer veya şeylere götürür insanı... Hız yaptırır,aşırı alkol,sigara tükettirir,kavga ettirir,tansiton ayarlarını bozar,şeker ha keza... Ne işi var yoksa insanın bu gibi durumlarda...Azrâil'in işi var oralarda,oralardakilerle... ALLAH(CC) râhmet eylesin,ailesine de sabır versin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi