Ünlü sanatçı tesettüre girdi

Sanatçılar Gülben Ergen, Burcu Güneş ve Bedia Akartürk'ün de aralarında bulunduğu ünlü isimler umre ibadeti için kutsal topraklara gitti. Umre öncesinde tesettüre giren Burcu Güneş, "Allah haccı da nasip etsin" dedi.

Ünlü sanatçı tesettüre girdi
Ünlü sanatçı tesettüre girdi
GİRİŞ 22.12.2013 14:04 GÜNCELLEME 22.12.2013 16:13
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Şarkıcı Gülben Ergen ve türkücü Bedia Akartürk'ün de aralarında bulunduğu sahne dünyasının birçok ünlü ismi, Umre yolculuğu için Atatürk Havalimanı'nda bir araya geldi.

Aralarında şarkıcılar Gülben Ergen, İntizar ve Burcu Güneş ile türkücü Bedia Akartürk ve kızı Nihan Seller Akartürk, aynı Umre organizasyonu kapsamında Atatürk Havalimanı'nda bir araya geldi. Medyum Memiş olarak bilinen Mehmet Memiş'in de aralarında bulunduğu birçok ünlü isim, Umre yolculuğu için Türk Hava Yolları'na ait Cidde uçağına bindi.

GÜLBEN ERGEN SORULARI CEVAPSIZ BIRAKTI

Şarkıcı Gülben Ergen, sorularını cevapsız bıraktığı basın mensupları ile tokalaşmakla yetindi. Türkücü Bedia Akartürk ise kızı ile umreye gideceğini belirterek basın mensuplarına, "Sizler için de dua edeceğim." diye seslendi.

Umreye ilk Kez gittiğini belirten Burcu Güneş ise "Allah nasip ederse bugün Mekke'de olacağız. Oradaki ibadetler 1 hafta kadar sürecek. Allah haccı da nasip etsin inşallah. Güzel bir duygu. Çok heyecanlıyım. İki üç yıldır daha da derinlikli bir şekilde İslam dininin ne kadar özel ve anlamlı bir din olduğunun araştırmalarını yapıyordum. Ama bazı şeylerin tam içeriğini anlamak biraz zaman istiyor." dedi.

 

BURCU GÜNEŞ: BİR DAVET GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

Şarkıcı Burcu Güneş, "Bundan sonra da artık bunun da vakti geldi herhalde, bir davet geldiğini düşünüyorum. Çünkü çok üst üste buna benzer hisler yaşamaya başladım. Çocukluğumdan beri dine çok merakım vardı. Allah konusu geçtiği zaman dikkatle dinlerdim, anlamaya çalışırdım. Günümüzdeki bilimsel tasavvufu, İslam dininde Hz. Muhammed'in açıkladığı Allah'ı anlatan Mehmet Hulusi'nin yazdığı kitaplar daha iyi anlamama sebep oldu. Tam içimde, özümde hissedebilmemi sağladı. İnsanlar hep yaşlanınca hacca gidelim derler. Ben ne kadar genç yaşta gidilirse o kadar maneviyatın iyi anlaşılacağını düşünüyorum. Özümüzün ruh olduğunu çok iyi kavramış durumdayım. Bu beden gelip geçici, ruhsal anlamdaki, manevi anlamdaki boyutta da çalışmalarıma devam ediyorum. Bunun için de bu günkü en anlamlı ilk ziyaretimi yapacağım İnşallah." diye konuştu.

İNTİZAR: ALLAH, HERKESE GENÇKEN GİTMEYİ NASİP ETSİN

Geçen sene Hac'ca gittiğini belirten İntizar ise "İlk gördüğümde, oraya ilk gittiğimde 'Rabbim her sene bana buraya gelmeyi nasip et ve hakikatiyle bunu değerlendirmeyi ve yaşamayı nasip et' diye dua etmiştim. Çok şükür bu sene de gitmek nasip oldu. Allah bütün gençlerimize gençken gitmeyi nasip etsin. Oradaki muazzam, mükemmel birlikteliğin tek bir şuur halinde cem etmesine bizi de dahil etsin. Bütün insanlığın gitmesi ve yaşaması gereken bir hal." şeklinde konuştu. İntizar, basın mensuplarının yanından ayrılırken el sallayarak "Hoşçakalın" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 12
  • hasangulten 10 yıl önce Şikayet Et
    AKLIMA GELEN . Bu haberi okuyunca ,aklıma 1-2 sene önce okuduğum bir haber geldi,ne haberi mi........... belki bazılarınız hatırlar,hani şu Türkiye nin ünlü zenginlerinin ,ÜMRE ziyaretinden döndüklerinde,Yeşilköy havalimanında içki reyonundan içki alarak zemzem suyu ve hurma gibi şeyler olan valizlere koyması haberi.bunların ümreside öyle işte,REKLAM
    Cevapla
  • ekrem kehribar 10 yıl önce Şikayet Et
    küfür sistemde. insanları yorumlayan kardeşler.xmen doğruyu söylemiş erkeğe helal olan kadınada helaldir,erkeğe haram olan kadınada haramdır.Bizlerin tek sorunu şu küfür sistemin yıkılıp yerine kuranın hükmünün gelmesidir.Allaha dua edelim tek silahımız o islam aleminin başına hz ömer,hz fatih gibi bir sahip göndersin.Aminnnnnn.
    Cevapla
  • ayfer onbaşılar 10 yıl önce Şikayet Et
    KURANDA yazılanlar sadece bayanlar içinmi?. xmendin arkadaşım yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum erkekler işine gelince 4 hanım Kuranda almak var diye kendilerine uygun yerlerini alıp sözüm ona içlerini rahatlatıyorlar KURANDA ona sıra gelene kadar binlerce yasak var onları niye yapmıyorlar adama sormazlarmı?
    Cevapla
  • kadir yıldırım 10 yıl önce Şikayet Et
    bırakın şu niyet sorgulamayı yaa.... Yüce Mevlam biliyor zaten niyetleri..sorgulayacak olan kendi niyetini sorgulasın...
    Cevapla
  • Murat Sarıhan 10 yıl önce Şikayet Et
    Ben kendim. yazdıklarına katılmakla birlikte bir kaç ekleme yapayım.kadının şeriata uygun olması gerekliliği söz konusu yorumlar yapıldığında hayretler içinde kaldığım ve belli sınıflara ayrılan kadınlardan ayet,hadisle sabit konulara bile aşırı itiraz,savunmaya geçme yapılıyor.Bunları yapanlar gördüğüm kadarıyla belli sebeplerden.1-Son yıllarda korkunç şekilde artış gösteren çoğunlukla mütedeyyin olduğunu iddia eden ancak giyinik çıplaklar olarak nitelendirilebilen kadınların İslami feminizm peşinde koşması,2-Ayet ve Hadisle sabit olduğu meselelerde bile kadınların dikkat etmesi konusunda şuanda kapalı kadınlarda dahil erkeklerle yarışır vaziyette ilerliyor.3-Ilımlı İslam projesinin belirli kesimler tarafından bu ülkede başarılı olmasının ardından inancın ve tesettürün tamamen içinin boşaltıldığı garip ve korkunç şekilde abartılı süslü cazibeli giyinen ve natesettürlü giyinik çıplaklar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de kritik hafta! 9 maç aynı saatte! Süper Lig'e çıkacak ikinci takım...
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...