Erdoğan'ın katıldığı toplantıda gözler ondaydı

Arap olduğu öğrenilen genç kadın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafını çekmek için büyük çaba sarf etti.

Erdoğan'ın katıldığı toplantıda gözler ondaydı
Erdoğan'ın katıldığı toplantıda gözler ondaydı
GİRİŞ 27.11.2014 06:32 GÜNCELLEME 27.11.2014 07:19
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Recep Tayyip Erdoğan, CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenen 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı'nın açılış töreni ve 18. Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi kapanış oturumuna katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada önemli mesajlar verirken gözler Erdoğan’ın bir yabancı hayranındaydı.  

Şıklığı ve takılarıyla dikkat çeken kadın bu sırada basın mensuplarının ilgi odağı oldu.  Genç kadının Arap olduğu ifade edilirken hangi ülkeden geldiği ise öğrenilemedi. 

YORUMLAR 15
  • s d 9 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah, inşallah... Adnan hoca bunların yanında lütfü hoca kalacak yakında mazallah! Hayran kitleleri hızla evriliyor. Nur yerlitaş, nihat doğan, nil demirkazık..Beğenen beğenene :))
    Cevapla
  • Kubra 9 yıl önce Şikayet Et
    Haberi yapan, kızı beğenmiş işte haber yapmış. Diğer sitelerde bikini fotolu haber yapanlardan hiç bir farkı yok bence bu haberin. Bu da mutaassıp kesime hitap ediyor. ;)
    Cevapla
  • süslüman türkiyesi 9 yıl önce Şikayet Et
    Son zamanlarda buna benzeyen tipler çoğaldı. Müslüman mı süslüman mi belli değil. Bunu haber yapan sizlere de acıyorum. İslamı mı temsil ediyor bu bayan, neyi var ki haber oluyor. Yazık ki yazık. İşte son yıllarda artan slogan ve gösteriş müslümanlığının geldiği son nokta...
    Cevapla
  • ya hak ya ak 9 yıl önce Şikayet Et
    liderlerin liderine de bu güzellikte bir arap yakışır. arapları çok seviyoruz. araplar kardeşimiz diğer herkes düşman. ermeniler falan hep düşman.
    Cevapla
  • Emin 9 yıl önce Şikayet Et
    Haber hazırlarken de kim olduğumuzu unutmayalım. Örtünmek dikkat çekmemek içindir. Eğer "örtü" ve tarz daha çok dikkat çekiyorsa amacına hizmet etmez. Hele ki müslüman olma iddiası ile örtünüyorsak, kendimizi "farklı" olduğumuzu iddia ettiklerimizin ifadeleriyle "översek" çıkmaz sokaklardan başka bir yere ulaşamayız. Yada onlara benzeriz. Özellikle de "bizde" kendisine mahrem olanlara karşı ilginin böylede övülmesi, reklamının yapılması da en az kadar bu tehlikelidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ordusu Refah'a karadan girdi: Mısır tarafı ele geçirildi
Yunanistan dönere de salça oldu! Türkiye için yapılan tescil rahatsız etti