Mehmet Görmez'in gizemli Mustafa Sungur rüyası!

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in bugün vefat eden Bediüzzaman hazretleri talebelerinden Mustafa Sungur'u ölümünden hemen önce gizemli bir şekilde ziyaret ettiği ve son anlarını gördüğü ortaya çıktı.

Mehmet Görmez'in gizemli Mustafa Sungur rüyası!
Mehmet Görmez'in gizemli Mustafa Sungur rüyası!
GİRİŞ 01.12.2012 21:34 GÜNCELLEME 03.12.2012 17:28
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Mustafa Sungur hocanın bugün vefat haberinin duyulmasıyla birlikte ilginç bir de olay yaşandığı ortaya çıktı.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, rüyasında önemli bir toplantı sırasında masada heybetli bir adam görür. Yaklaşır ve kim olduğunu sorar. Adam: "Ben Mustafa Sungur'un babasıyım. Sungur gözünü açtı, seni bekliyor" der. 

Mehmet Görmez bu rüya üzerine Mustafa Sungur acaba iyileşti mi diye yakınlarını arar. Fakat Mustafa Sungur ağabey uzun zamandır hastanede bilinci kapalı vaziyette yatıyordur. Görmez ertesi gün ilk uçakla İstanbul'a gelir ve Sungur'u ziyaret eder.

Aylardır bilinci kapalı vaziyette yatan Mustafa Sungur ağabeyin gözleri açılır ve Diyanet İşleri Başkanımıza Es Selamu Aleyküm dedikten sonra gözlerini yavaşça kapatır.



İşte bu resim tam o esnada çekildi. Aylardır hiçbir tepki vermeden makinelere bağlı yaşadığını pek çok yayın organı vermişti. Resimde gözünü açtığı net gözüküyor. Bu resim çekildikten sadece birkaç dakika sonrasında Mustafa Sungur vefat etti.

Olayın sosyal medyada bu şekilde duyulmasının ardından Haber7.com'un ulaştığı Diyanet İşler Başkanlığı yetkilileri de hadiseyi doğruladı.

Başkan Mehmet Görmez, ziyaretin gizli kalmasını istediğini, ancak o sırada hastanede bulunan merhumun yakınları tarafından bu fotoğrafın sosyal paylaşım sitelerine düşürülmüş olacağını söyledi.

HABER 7

YORUMLAR 21
  • emre 8 yıl önce Şikayet Et
    ruyamda Ustad beni karsiladi eski bir gecekondunun onunde icine girdik mustafa abide yatiyordu ayaklarini sivazladik ve dua ettik ustadla sabah uyandim vefat ettigini ogrendim
    Cevapla
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Sungur abi veli kullardandı kendisine ALLAH tan rahmet kalanlarınada sabrı cemil diliyorum
    Cevapla
  • seniha kazancı 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHa hizmet. mustafa sungur ağabey veli olmaya çalışmadı, keramet peşinde koşmadı , uçan halılar peşinde koşmadı işte bu yüzden ALLAH dostu oldu onun tek derdi ALLAHın rızasını kazanmaktı.
    Cevapla
  • Ahmet KUTLUCA 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH(cc)'ın gerçek dostları. islam'a gerçekten gönül verenlerin sayıları teker teker eksiliyor.dünyevi hırs ve emelleri olmadan samimice yaşayan ALLAH dostu biriydi muhakkak.rahmetler olsun
    Cevapla
  • mirages 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH'ım imandan islamdan bizi ayırma yarabbi. rabbim cümlemize hayırlı afiyetli ölüm nasip etsin. imandan islam'dan ayırmasın.. amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor