Servet Tazegül 15 milyon doları reddetti

Tekvandoda altın madalya kazanan Servet Tazegül’e ülkeleri adına yarışması için Singapur ve Almanya 15 milyon vaat etti. O “Ben Türkiye için dövüşürüm” dedi.

Servet Tazegül 15 milyon doları reddetti
Servet Tazegül 15 milyon doları reddetti
GİRİŞ 11.08.2012 03:35 GÜNCELLEME 11.08.2012 04:55
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

LONDRA Olimpiyatları’nda Türkiye’ye ilk altın madalyayı kazandıran tekvandocumuz Servet Tazegül’e, Singapur’dan servet niteliğinde bir teklif geldi. Singapur, 10-15 milyon dolar transfer ücreti önerdiği sporcumuza, “Ülkemiz adına yarışsın, ona kral hayatı yaşatalım” mesajını iletti. Yine Servet’in doğduğu ülke olan Almanya da kendi bayrağı altında yarıştırabilmek için tekvandocumuza ömür boyu aylık, villa ve lüks araç teklifinde bulunmuştu.  Bu cazip önerileri reddeden Servet Tazegül, “Singapur’un teklif ettiği para çok uçuk bir rakam. Ama ben Türküm ve Türk Milli Takımı adına dövüşürüm. Almanya adına dövüşen Türk arkadaşlarım şu an mutsuzlar. Ay yıldızlı bayrak altındaki mutluluğu ve sevinci yaşayamıyorlar” dedi.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 21
  • Samet Ergül 11 yıl önce Şikayet Et
    eğer türkiyeden aldığı para ve gördüğü değer onu mutlu ediyor ise doğru yapmış. eğer türkiye ülkemin bayrağını dalgalandıran ve marşını okutan bu insanlara hak ettikleri değeri vermiyor ise yanlış yapmış o ülkelerden birine gitmeliydi..
    Cevapla
  • xmenbln 11 yıl önce Şikayet Et
    emegi karsiliginda para aliyorsa nicin satilik olsun.... okudukca insanimizin cahilligi ve laf milliyetcigi aklima geliyor...kardesim adam emeginin karsiligini kiymetini birileri goruyorsa nicin adam satilik olsun..bunlari yazanlara 2-3 ay sonra sor adamida unuturlar hangi dalda spor yaptiginida...haaaa kendi gibi dusunmeyenlerede hemen hain derler..tipki amerika-israil-avrupa dusmanligi yapip....avrupanin mercedes-bmw almaya calisir.orucunu israile silah yardim parasi yollayan cola ile acar...bedduasini amerikdan eksik etmeden amerika-mason-yahudi urunu sigarasini iftardan sonra hemen yakar..param olsa iphonealsam der....yahudi zuckermayerin facebookunda cihad eder...youtube da milliyetcilik yapar.gozunden rayban ile dolasip milli ürün alalim probagandasi yapar...arastirmalarda kendilerini muhafazakar dindarim der ama dunyada icki tuketimde 2. ciligi veya 3.lugu kimseye kaptirmamaa calisir...nerde dalavere-dolandirifilik olayi varsa akli ona yatar...dedikodu-giybet-iftira-kul hakki bolca... ama musluman turkum ayaklari
    Cevapla
  • fahrettin yavuz 11 yıl önce Şikayet Et
    xmenbln e cevap. sana neden ağır geldi varmı bi sıkıntın galiba vicdanınla bir problemin var
    Cevapla
  • nizam-ı cedit 11 yıl önce Şikayet Et
    allah razı olsun. helal olsun eğer bu tekliflere rağmen bu devlet bu arkadaşlarımıza gereği kadar sahip çıkmaz ise yuh olsunn
    Cevapla
  • xmenbln 11 yıl önce Şikayet Et
    insallah oyledir ama inandirici degil gibi..... eger oyleyse cok super bir durus ama pek sanmiyorum...zira ben almanyada olup altin madalya alan bir atletin oyle luks hayati .sonra villasi ...sonra milyon dolar kazandiklarini gormedim-duymadim-okumadim.oyle olsa her altin alan avrupali milyoner oluyordur...nuri sahin-altintop kardesler-gundoganlar vs vs gelecek vaad ettiklerini goren almanya ile goremeyen turkiye 13-14 yasinda ogluna 10-15 milyon dola vaad edilecek babasida almanya icin oynamsin diyecek oylemi ? ...turkiyede oynayip oynamayacgi belli bile olmayan 13-15 yaslarindaki oglu -kizi icin onu transfer parasi gibi gorur....kimse burada hamaset milliyetciligi yapmasin...bizim millet paragoz millettir....bugun pofpoflar yarin unutur...millrt satacagi cürük mali ballandira ballandira anlatir...5 bin tl borcuni vermemek icin 9 yalan atar....28 subatlarda komsusuni-is arkadasini fisler....vergi vermemek icin faturalari evirir cevirir...10 kurus kazanmak icin 11 kurus iddaaaa oynar-sonrada 15milyon dolara hayir der:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle