Mısırlı polis darbeye böyle isyan etti!

Dünya, Mısır'ın seçilmiş Cumhurbaşkanı Mursi'nin askeri darbeyle indirilmesini izlerken, İçişlerinde görevli bir polis darbeye adeta isyan etti, dünyaya çağrıda bulundu.

GİRİŞ 05.07.2013 12:48 GÜNCELLEME 05.07.2013 15:04
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

'Ben İbrahim Mekkavi Mısır vatandaşıyım' diyerek sözlerine başlayan polis memuru, Mısır halkının Kuran ve İslam için Mursi'yi desteklemesi gerektiğini söylüyor.

ŞEREFLİ POLİSLER MURSİ'NİN YANINDA

Mekkavi, seçilmiş olan Cumhurbaşkanlı Mursi'nin 4 yıl görevde kalmasının gerektiğini söylerken, 'Tahrir'e gidenler Mısır vatandaşı değildir' dedi.

İçişlerinde çalışan polisler olarak Kuran'ı ve Mursi'yi ve demorasiyi koruyacakları belirten Mekkavi şunları söyledi;

İçişleri Bakanlığı Emniyet Müdürlüğü'ndenim. İçişleri başkanlığındaki tüm şerefli polisler Mursi'yi destekliyor. Sadece o Kuran'ın yolunda gittiği için biz onu destekliyoruz..

Mısır'da yaşayan tüm şerefli vatandaşların Kuran'ı isteyen Mursi'yi desteklemesi gerekiyor. Polis teşkilatında görev yapan tüm çalışanların Mursi'nin gittiği yoldan gitmesi gerekiyor.

Seçilmiş olan Muhammed Mursi'nin 4 yılını tamamlamasını beklemeliyiz. Beni dinleyen herkese bu mesajı iletiyorum. İçişleri Bakanı devreye girsin. İçişleri de ordu da mahkemeler de Mısır vatandaşınındır..

DEVRİMİMİZE TAŞ KOYAMAYACAKLAR!

Şunu bilmeliyiz ki bizi seçimle gelmiş bir cumhurbaşkanımız var. Mursi 25 Ocaktaki devrimden sonra geldi  ve kimsenin onun yolunu kesmesine izin vermeyeceğiz. Kimsenin devrimimize taş koymasına izin vermeyeceğiz.

Devrimden sonraki hükümetin devam etmesi gerekiyor. O kadar..  Tahrir'e giden Mursi karşıtlarını Mısır vatandaşı olarak görmüyorum. Bildiğim birşey var ki bizim cumhurbaşkanımız doktor Muhammed Mursi'dir. İçişlerindeki her çalışan demokrasiyi Kuran'ı ve Mursi'yi koruyacaktır.

HABER 7 / ÖZEL

YORUMLAR 26
  • murat çelenk 10 yıl önce Şikayet Et
    .... Kur'an-ı Kerim'i desteklerim demiş yani şeriat mı demek istemiş.Hem demokrasi hem şeriat nasıl desteklenir ki.İkisi bir birinin zıttı.
    Cevapla
  • kazanmakgaranti.tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun. Mısır'da adam gibi görevliler de varmış demek.
    Cevapla
  • asil çığlık 10 yıl önce Şikayet Et
    sadece o polismi. şuan herkes tüm Türkiye ve Türk halkıda dahil mısırdaki hain darbeye isyan etmekde ve bunu asla kabul etmemekdeyiz bunuda herkes bilsin tamam
    Cevapla
  • ahmet sahin 10 yıl önce Şikayet Et
    KAĞITTAN KAPLAN ÖISIR ORDUSU. S. A. ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN. BU MISIR ORDUSU İSRAİDEN YEDİĞİ DAYAKLARDAN HALA DERS ALMAMIŞ Kİ AYNI BİZİM ORDUNUN ESKİ HALİ SADECE KENDİ ALKINA DAYILANIP EFELENMEKTE VE TÜM DÜNYA MÜSLÜMANLARININ GÖZÜNDE KENDİNİ ÇOK KÜÇÜLTMEKTEDİR. EĞER GERÇEKTEN KALBİMİZLE DUA EDERSEK ALLAHIN yarıdımı doktor Muhammed mursi için yakındır. bunu not alın ve beni hatırlayın innşaallah. hiç korkmayın bu rabbimiz tarafından artık uyanmamıza bir vesiledir. ne kadar şükretsek azdır. artık Müslümanlar uyumayacaklar ve "ancak mü'minler kardeştir" şiarınca yaşayacaklardır. elhamdü lillah. selam ve dua ile.
    Cevapla
  • murat 10 yıl önce Şikayet Et
    Satılmış generaller ve bürokratlarla yönetiyorlar. Avrupa grubuna göre düşük seviyeli toplumlarda siyaset göstermelik bir tampon bölge.Halkın ateşini düşüren bir araç.Gerçekte devleti yönetenler silahlı gücü ve yargıyı elinde bulunduranlar.Aprupa sömürgecilik konusunda çok köklü bir tecrübeye sahip.Sözde demokrasi insan hakları vaadleri sadece seçkin toplumlar için geçerli görülmüştür.İkinci dünya,üçüncü dünya ülkelerini her zaman sömürge olarak görmek arzu ediyorlar.İkinci üçüncü kavramı bunu ifade ediyor.Türkiye biran önce askeri güç olarak teknolojisini geliştirmeli ve bölgede ağırlığını hissettirmeli.Türk ve arap ülkeleri ile avrupa birliği tarzında bir yapı oluşturmalı.Güçlerin birbirine yakın olduğu taraflar arasında savaş kaçınılmazdır.Ortadoğudaki bu savaş durumu da hayra alamettir.Güçlerin eşitlendiği anlamına geliyor.İnşallah zincirleri kırmanın vakti geldi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı