Sırtlan kod adlı Mihraç Ural öldürüldü iddiası

Suriye'de Banyas katliamı ile Reyhanlı'daki bombalı saldırıların sorumlusu Mihraç Ural'ın öldürüldüğü iddia edildi.

Sırtlan kod adlı Mihraç Ural öldürüldü iddiası
Sırtlan kod adlı Mihraç Ural öldürüldü iddiası
GİRİŞ 25.08.2013 20:37 GÜNCELLEME 25.08.2013 20:50
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Özgür Suriye Ordusu, Lazkiye şehrinde Baas konvoyuna operasyon düzenledi. Şam için hayati öneme sahip olan liman şehrinde düzenlenen operasyonda Suriye'de Esad rejimine destek veren THKP-C Acilcilerörgütü arasında yoğun çatışmalar yaşandı. Türkiye Gazetesi'nin haberine göre, Hatay 'ın Reyhanlı ilçesinde 53 vatandaşın katledildiği çifte bombalı saldırının emrini veren 'Sırtlan' lakaplı THKP-C Acilciler örgütü lideri Mihraç Ural 'ın çatışmada öldürüldüğü öne sürüldü. 300 kişinin hayatını kaybettiği Banyas katliamının da faili olan Ural, Suriye gizli servisi El Muhaberat'la çalışıyordu.

CESEDİ BÖLGEDEN KAÇIRILDI İDDİASI

Özgür Suriye Ordusu, Ural'ın cesedinin çatışma bölgesinden kaçırıldığını iddia etti. Bu arada Suriye'de Esad'a bağlı ordu birliklerinin ülke genelinde yönetim karşıtlarına yönelik ağır silahlarla düzenlediği operasyonlarda, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 78 kişinin öldüğü bildirildi.Şam'ın birçok banliyösünde rejim güçleri ile muhalifler arasında şiddetli çatışmalar yaşanırken orduya ait savaş uçaklarının başkentin Arbin, Zemelka, Cobar ve Duma banliyölerini bombaladığı kaydedildi. ÖSO birliklerinin şehrin güneydoğusunda yer alan Cobar bölgesini bombalamaya çalışan "MİG 23" tipi savaş uçağını düşürdüğü belirtildi.

YORUMLAR 7
  • Savas Akar 10 yıl önce Şikayet Et
    HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR. Rabbimiz Ne buyuruyor Kur-An'ı Kerîmde ? " Kullu Nefsin zaikatül Mewti Sümme ileynâ Turceûne " Her canlı Mutlaka ölümü tadacaktır Sonra Bize Döndürüleceksiniz" Bu ayeti kerimeyle sabittir ki kişi dünya hayatı boyunca ne yaparsa yapsın , ister zengin olsun ister fakir, ister zalim olsun ister mazlum, ister mümin olsun ister kafir, ister insan olsun ister hayvan, ister merhametli olsun ister cani, ister katil olsun ister maktul her durumda eninde sonunda ölecek ve Allaha döndürülecektir. Allaha döndürüldüğünde de kişinin bu dünya hayatında yaptığından tutun da aldığı her nefesine kadar hesabı sorulacak! Ehh varın siz düşünün bu katliamcının hesabının ne kadar çetin olacağı... Allah bizleri şaşırtmasın, saptırmasın, doğru yoldan ayırmasın inşaallah
    Cevapla
  • Ali Gürbüz 10 yıl önce Şikayet Et
    CHP büyük darbe almış olur. bu iddi doğruysa yani bu treöeist öldürülmüş ise CHP büyük darbe almış olur. hayırlısı artık.
    Cevapla
  • CEVAT ÖNER 10 yıl önce Şikayet Et
    yalnız bu haberde hakaret var!. bu adama sırtlan demek sırtlanlara hakarettir. onlar yaşamak için yaradılışlarının gereğini yapıyorlar, ya o mahluk?
    Cevapla
  • müslüm ataş 10 yıl önce Şikayet Et
    chp. sevinirim CHP suriyedeki bir kolunu yitirmiş olur.
    Cevapla
  • erdal islam 10 yıl önce Şikayet Et
    öldürülse ne olacak öldürülmese ne olacak. önemli olan herifin sahip olduğu hain ve çirkef mantığın öldürülmesi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor