Muhalifler arasında 'tokat' skandalı

Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu (SMDK) Siyaset ve Basın Müsteşarı Fayez Sare, SMDK Başkanı Ahmed el-Carba'nın, Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) Basın Koordinatörü Luey Mikdad'a "tokat attığı" iddiasına ilişkin, "İki taraf arasında uzlaşma sağlandı" açıklamasında bulundu.

Muhalifler arasında 'tokat' skandalı
Muhalifler arasında 'tokat' skandalı
GİRİŞ 11.11.2013 16:59 GÜNCELLEME 11.11.2013 16:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

SMDK Siyaset ve Basın Müsteşarı Sare, Carba'nın, dün İstanbul'da düzenlenen SMDK toplantısında Mikdad'a tokat atması konusunda basında yer alan haberler üzerine AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Her gün halkımız ölürken, Suriye konusunda ulaşılan başarılar ihmal edilip bu küçük olaya odaklanılması gereksiz. İki taraf arasında uzlaşma sağlandı" dedi.

Dünkü toplantıda Suriye Kürt Ulusal Konseyi'den (SKUK) SMDK'ya katılacak üye meselesinin ve Cenevre-2 Konferansı'na katılma konusunun sonuçlandığını ifade eden Sare, "Yaşanan bu olay, Suriye muhalefetinin birliğine etki etmeyecek. SMDK, siyasi muhalefeti, ÖSO ise silahlı muhalefeti temsil ediyor. Kimse diğerinden vazgeçemez" diye konuştu.

Medyada, İstanbul'da dün düzenlenen konferans sırasında SMDK'ya SKUK'tan katılacak üyeler konusunda Carba ve Mikdad arasında anlaşmazlık yaşandığı ve Carba'nın Mikdad'a tokat attığı şeklinde haberler yer almıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • ertan tan 10 yıl önce Şikayet Et
    Asıl akılsızlık bunlara destek vermekte sınır tanımayan bizimkilerde. Adamlar kendi aralarında bile anlaşamıyorlar. Eminim şu tokat adam, tokat attığı adamı öldürebilseydi bunu da yapardı. Allah bizim yöneticilere akıl fikir versin. Kimlere destek veriyoruz? Bunlar mı Suriye'ye huzur getirecek?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1 Mayıs'ı provoke edeceklerdi: Yakalandılar!
Beşiktaş’taki feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı: Uçarak karşı yöne geçmiş