IŞİD militanı: Kan içmeyi seviyoruz

İnternette yayınlanan görüntülerde bir IŞİD militanının 'Biz kan içmeyi seven bir topluluğuz' şeklindeki sözleri adeta kan dondurdu.

GİRİŞ 17.09.2014 11:54 GÜNCELLEME 17.09.2014 14:02
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Biz sosyal paylaşım sitesine yüklenen görüntülerde terör örgütü IŞİD'e mensup bir militan, kendisini kayda alan kameraya karşı kan donduran ifadeler kullandı. Filistinli olduğu belirtilen militan, ''Allah'a yemin ederim ki, sizin hayatı sevdiğiniz kadar biz ölümü seviyoruz, vallahi biz kan içmeyi seven bir topluluğuz. Ve sizin kanınızı duyduk ve onu içmeye geldik. Sizleri kesmeye geldik ey Nusayriler'' şeklinde ifadeler kullanıyor.

İnternete yüklenen bu görüntüler, örgüt militanlarının ne denli aşırıya kaçtığını ve insan öldürmekte ne kadar rahat davrandıklarını ortaya koydu. Arap medyasında bir anda gündeme oturan videoya bir çok kesimden kınama yağdı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 17
  • Murat 9 yıl önce Şikayet Et
    saddamı satan pkk lılar geberince sıra gelecek israile
    Cevapla
  • büşra 9 yıl önce Şikayet Et
    allah belasını versın o sedidlere insalah hepsi öluler gunah degilmi kobanelere vede sengale umarim sengalde memleketini alirlar allah yardım etsin hep onarın arkasındayim.
    Cevapla
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    o kan icmeyi seven filistinli keske aynini 60 yildir kanlarini icen tecavuz eden israile de diye bilse idi. isid anca zavalli muslumanlari asar keser yoksa israil oldure oldure bi turku bitiremedi o yigitligin % 1 ini israil e yapsalar bugun ozgur ler idi demek ki ALLAH in bi bildigi var ki anca gerektigi gibi sini veriyo bunlara
    Cevapla
  • mansur yiğit 9 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bunları bütün zalimlere musallat etsin. Emeviler zulüm siyaseti yürüten bir devletti, ama ilahi hikmet gereği, Said Nursinin de dediği gibi,Allah onları kendini Hz Ali taraftarı gibi gösteren aslında gayeleri İslam düşmanlığı olan ve henüz mecusilik sevdasından vazgeçememiş Farslı zındıklara ve diğer kafirlere musallat etti, Hz Hüseyini kerbelada yardımsız bırakan yine bu Farslı zındıklardı, Günümüzde de aynı ekolün devam ettirenler Suriyede çirkin yüzlerini gösterdiler.Ben de diyorum ki Allah geçmişte nasıl o zındıklara ve Bizans,Hint vs kafirlerine Emevileri musallat ettiyse günümüzde de inşaallah aynı fırkanın devamına ve zalim ruslara amerikalılara, avrupalılara,budistlere IŞİDİ musallat eder de,inşaallah müslümanlara yaptıkları adiliklerin cezalarını bunların eliyle çekerler."Zalim Allahı kendisiyie intikam aldığı kılıcıdır, onun vasıtasıyla intikamını alır."
    Cevapla
  • kuant quazar 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu canavarlardan bir tane bile kalmamasi lazim. Bunlar musluman degil, kiralik canavarlar. Bunlar kucuk seytanlar. Insanlik bir cok kez dusmanlik gordu ama bunlar gibisi geldimi bilemem ama en ustlerde biryerde olacaklari kesin. Kendiler bile itiraf ediyor kana susamis canavarlar olduklarini. Insallah pis bedenleri kisa zamanda yok olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!
Smart büyüdü! Yeni modeli sosyal medyayı salladı! Tasarımcısı Türk çıktı