YPG, 30 IŞİD'liyi esir aldı!

Çatışmaların şiddetlendiği Kobani'de yaklaşık 30 IŞİD üyesinin YPG tarafından esir alınması böyle görüntülendi.

 YPG, 30 IŞİD'liyi esir aldı!
YPG, 30 IŞİD'liyi esir aldı!
GİRİŞ 12.10.2014 20:22 GÜNCELLEME 12.10.2014 20:45
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

IŞİD saldırıları basladığı günden beri ilk kez savunma pozisyonundan saldırıya geçtiklerini söyleyen Kobani Kantonu Dış İlişkiler Sorumlusu İbrahim Kürdo, ‘‘Bu sabah yapılan hava bombardımanı IŞİD'e büyük hasar verdi. Hem cephaneleri ve ağır silahları vuruldu, hem de çok kayıp verdiler. Biz de bugün itibariyle saldırıya geçtik" şeklinde konuştu.

YPG'LİLER, IŞID MENSUPLARINI ESİR ALDI

Öte yandan çatışmaların güneyde şiddetlendiği Kobani'nin batısında dün öğleden sonra YPG tarafından esir alınan yaklaşık 30 IŞİD üyesi görüntülendi. Tek sıra halinde yürütülen IŞİD mensupları daha sonra bir binanın duvarının dibine götürülüp buraya oturtuldu. Kısa bir süre sonra da kent merkezinden gelen bir grup YPG'lin, esir alınan IŞİD militanlarını bir binaya soktukları görüldü.



KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 19
  • Çetin Ceviz 9 yıl önce Şikayet Et
    yiyin birbirinizi. bırakın yesinler birbirlerini, yiye yiye bitirsinler.
    Cevapla
  • Burak Hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    Hakan. Bakiyom da bircok kisi tartisma programlarinda APO yu temize cikartmaya calisiyor! Yok apo cok mantikli konusuyorda yok kurtler APO yu muatap aliyorda! Sizin asil amaciniz ne bu nu bir acikca soyleyin! Milletin akliyla dalga gecmeyin? Bizler asla unutmayiz APO nun yaptiklarini! Asla!
    Cevapla
  • Mevlana Sevgisi 9 yıl önce Şikayet Et
    Salih Kul arkadaşım. Sevgili arkadaşım 3 kişinin bayrağı veya okulu yakmasından 20 milyonluk Kürt nüfusunu suçlarsan. İstanbul'da Kürt diye 16 yerinden bıçaklamasından, 55 milyonluk Türk nüfusunu suçlarsan, yangına benzinle gidersin. Suçluyu cezalandırmak, tarafları da nefrete değilde sevgiye çağırmak lazım.
    Cevapla
  • metin yaman 9 yıl önce Şikayet Et
    Kobani'deki o Kürtler, Çanakkale'de dedenle omuz omuza İngiliz'e karşı savaşan kardeşlerindir. Kürt devleti sözüne rağmen Müslüman Türk kardeşlerini tercih eden insanlardır. Lakin pis bir siyaset uğruna herşeyi unutup İngilizlerin kucağına oturdunuz. Din iman Ezan namına ne varsa cümleten silmek istediniz. Suriye'deki o kimliksiz Kürtler; İngiliz Mandasını kabul etmeyen ve Kurtuluş Savaşında ecdadınla aynı cephede savaşan Kürtlerdir. Dini satıp devlet almayı bir marifet mi sanıyorsunuz? Müslüman kardeşlerinize karşı hava atmaya devam edin. Nasıl olsa ahirette her şey belli olacaktır.
    Cevapla
  • sedat özgen 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah YPG adlı dinsiz teröristlerden razı mı olsun? YPG vePKK dünyanın en aşağılık, en adi terör örgütleridir, Allah onları kahretsin, zaten kahrolmuşlar, kafir olarak ölüyorlar bundan daha büyük kahrolma olabilir mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance