Beyaz Kefenliler IŞİD emirini öldürdü!

'Beyaz Kefenliler' örgütü, Suriye'nin Deyr Ez-Zor bölgesinde Musul’da IŞİD emirlerinden Ebu Huzife ve 17 korumasını öldürdü.

Beyaz Kefenliler IŞİD emirini öldürdü!
Beyaz Kefenliler IŞİD emirini öldürdü!
GİRİŞ 27.10.2014 11:20 GÜNCELLEME 27.10.2014 12:25
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Dün akşam saatlerinde Musul’un Baasi Mahallesi’nde beyaz kıyafetler giymiş silahlı bir grup, IŞİD’in şehirde bulunan en önemli emirlerinden Ebu Huzife’nin evini bastı. Güvenlik kaynakları, düzenlenen baskında IŞİD emiri Ebu Huzife ve 17 korumasının öldürüldüğünü belirtti. 

''IŞİD'İN SONU ÖLÜMDÜR''

Akşam saatlerinde meydana gelen saldırıya katılan kişilerin tümünün beyaz kıyafetli oldukları ifade edildi. Çatışmanın yaklaşık 5 dakika sürdüğünü belirten güvenlik kaynakları, daha sonra sokağa çıkan beyaz kıyafetli kişilerin, "Irak ve Suriye’de vahşet saçan IŞİD’in sonu ölümdür" diye bağırarak, olay yerinden uzaklaştığını kaydetti. Ebu Huzife ve 17 korumasının öldürülmesinin ardından IŞİD güçlerinin Baasi Mahallesi’ni tamamen kuşattığı ve tüm evlerde tek tek arama yaptıkları bildiriliyor.

100 IŞİD MİLİTANINI ÖLDÜRMÜŞLERDİ

Geçtiğimiz günlerde Suriye’nin Deyr Ez Zor bölgesinde 100 IŞİD mensubunun boğazını keserek gündeme gelen ve kendilerine 'Beyaz Kefenliler' diyen örgütün, IŞİD militanlarını bulundukları yerde bularak öldürdüğü belirtiliyor. Güvenlik kaynakları daha önce Suriye’de isimlerini duyuran örgütün ilk kez Irak topraklarında bir suikast eylemi yaptıklarını belirtti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • bunların kim olduğunu merak edenlere 9 yıl önce Şikayet Et
    "academia usa" bunlar Amerikan sat komondoları hava kara komondolarından oluşan özel anti terör birliği cia vb örgütlerle istihbarat paylaşımıyla yerel güçlerle işbirliği yapıp havadan indirme ile operasyon yapıyorlar sayıları 100
    Cevapla
  • Tevfik Nazım 9 yıl önce Şikayet Et
    Acaba Selim Başın yazdığı yazdığı hadis ve alamet açıklamalarını birileri taklit mi ediyor. Sahici mi ler çakma mı lar.
    Cevapla
  • Selim Baş 9 yıl önce Şikayet Et
    Beyaz kefenliler. Sonra Horasandan yine siyah bayraklı (Gerçek Siyah Bayraklılar) bir başka ordu çıkar. Onların sarıkları siyah elbiseleri beyaz olur ve başlarında Şuayp Bin Salih Temimi bulunur. Süfyaninin ordusunu yenerek Beytül Makdiste (Kudüs) Mehdinin saltanatını hazırlar. Şam’dan üç yüz kişide ona yardım eder. Bu ordunun çıkışı ile Mehdiye saltanatın teslimi arasında 72 ay(6 yıl) vardır. (Naiym bin Hammad, el-Fiten ve’l-melâhim) Mehdi A.S ordusu çıkmış olabilir. Allah sonumuzu hayır etsin...
    Cevapla
  • mansur yiğit 9 yıl önce Şikayet Et
    Esed dururken, PKK dururken ABD dururken İsrail dururken bütün bu şeytan odaklarına karşı savaşmayıp IŞİDe saldıranlar, üstelik de bunu değil müslümana insana bile yaraşmayacak şekilde kalleşçe yapanlar haşa Hz Mehdinin değil, ancak ve ancak şeytan aleyhil la'nenin ordusu, ABD uşağı münafıklar sürüsüdür.Her skallıyı deden sanma; her beyaz giyineni Mehdi ordusu sanma.
    Cevapla
  • mkr 9 yıl önce Şikayet Et
    son
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!