Hizbullah saldırıya geçti

Liderleri Nasrallah'ın açıklamasının ardından Hizbullah militanları Suriye sınırında El Nusra örgütüne saldırı başlattı.

Hizbullah saldırıya geçti
Hizbullah saldırıya geçti
GİRİŞ 06.05.2015 15:46 GÜNCELLEME 06.05.2015 16:06
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Hizbullah'ın Nusra Cephesi'ne yönelik saldırısı, Hizbullah lideri Nasrallah'ın konuyla ilgili yaptığı açıklamadan kısa bir süre sonra gerçekleşti.

Suriye'de Beşşar Esed rejiminin yanında savaşan Hizbullah'ın lideri Hasan Nasrallah, grubun Lübnan'daki Nusra Cephesi mensuplarını hedef alacağını açıklamıştı.

Nasrallah "Lübnan devleti sınırdaki terör tehdidine karşı bir şey yapabilecek durumda değil. İnsanlar barış içerisinde yaşasın diye kayıplar vermeye hazırız. Saldırı ve tehditler karşısında eli kolu bağlı duracak değiliz" diye konuşmuştu.

YORUMLAR 42
  • Skywolf 8 yıl önce Şikayet Et
    Hizbuşşeytan ve başındaki Nasrallat istediği kadar adam göndersin, olsa olsa Şamdan Lübnana leşlerinden yol olur..Allahın izniyle mücahitlerin karşısında 300binlik Suriye ordusu duramamış, senin 15 binin gelse ne yazar?Onları da tepeler geçerler...
    Cevapla
  • turabi 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah hizbine yardım etsin düşmanlarını kahru perişan cahil müslümanlara doğruyu görmeyi nasip etsin
    Cevapla
  • asaf hoca 8 yıl önce Şikayet Et
    hangi hizbine ? nusayri esed e yardım eden e mi yoksa gerçekten Allah yolunda zulme başkaldıranlara mı?
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    2006 Lübnan şavaşında İsrail Lübnan ı yerle yeksan ederken hilbulşeytan dediğiniz Hizbullah tan başka kimsecikler yoktu Lübnan kapılarında biz sünniyiz onlar şii diyemi hizbulşeytan diyoruz yada yada suriye halkına yardım ediyor diyemi eger esad direnmeseydide ülkesini sözde özgürleştirmek isteyenlerin eline bıraksa suriyeye düzelecekmi ırak ve libyayı özgürleştirdikleri gibi,mi özgürleştirecekler suriyeyi öle olacaksa suriye esadla pahidar kalsın???
    Cevapla
  • ömer faruk 8 yıl önce Şikayet Et
    İsrail'e bırak zarar vermeyi dilleriyle ümmeti bölerek fayda sağlayan israilin mücahitleri, İsrail ile savaşta oğlunu şehit vermiş Nasrallaha küfrediyorlar!
    Cevapla
  • Tahir 8 yıl önce Şikayet Et
    İsrailsever yorumcuları şaşırmadan okuyorum. İsrail ve nusrail kardeşliği yaşasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar