Rusya’nın sivil katliamının görüntüleri

IŞİD’i bahane ederek Suriye’ye hava operasyonu başlatan Rusya’nın sivil katliamına yönelik görüntüler yayınlandı.

GİRİŞ 02.10.2015 10:12 GÜNCELLEME 02.10.2015 10:16
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Esad rejiminin en büyük destekçilerinden biri olan ve haftalardır Suriye'nin Lazkiye şehrine askeri yığınak yapan Rusya hava operasyonlarına başladı. IŞİD’in hedef alınacağı iddiasıyla başlayan operasyonlarda henüz ilk günden onlarca sivil hayatını kaybetti. 

IŞİD haricinde her yere bomba yağdıran Rus uçakları, Humus’ta sivilleri katletti. Ilımlı muhaliflerin karargahlarını da hedef alan Rusya onlarca savaşçıyı öldürdü.

ESED BOMBARDIMANINDAN DAHA KÖTÜ

Rusya’nın Humus ve diğer kentlerde gerçekleştirdiği yıkım internette yayınlanan görüntülerle gözler önüne serildi. Birçok bina yerle bir oldu. Onlarca kişi yıkılıan binaların enkazı altında kaldı. Suriyeli aktivistlerden yapılan açıklamada, Rusya’nın saldırılarının Esed’inkinden daha şiddetli olduğu belirtildi. Bombardımanda kadın ve çocukların da bulunduğu en az 50 kişi hayatını kaybetti. Yayınlanan görüntülerde çocukların cansız bedenleri de görüldü. Daha önce bu denli şiddetli bir saldırıyı görmeyen sivillerin çığlıkları ve dehşete kapıldığı anlar amatör kameralarca kaydedildi.

Rusya katliamının görüntüleri:

MUHALİFLER RUS UÇAKLARINI VE BOMBARDIMANINI GÖRÜNTÜLEDİ

Suriyeli muhalifler, kendilerine bomba yağdıran 4 Rus uçağını görüntüledi. 2’si keşif uçağı olan uçakların yağdırdığı bombalar ve gerçekleştirdiği yıkım an be an görüntülendi. Sukhoi-24 savaş uçakları Hama’da Esed ve IŞİD’e karşı savaşan ılımlı muhaliflerin karargahını da yerle bir etti.

Humus’ta büyük katliam yapan Ruslar, Hama kırsalı, Latmanya bölgesi ve Sehli Gab’a da ağır bombardıman gerçekleştirdi.

PUTİN: HABERLER YALAN

Sivil katliamına yönelik iddialara ise Putin'in yanıtı 'bu tip haberlerin gelmesini bekliyorduk. Rusya sivilleri hedef almıyor' oldu.

YORUMLAR 69
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Küfür tek millettir .ve hepsi müslümanları yok etme amacında
    Cevapla
  • nihayet 8 yıl önce Şikayet Et
    va'di ilahi yakındır inşaallah
    Cevapla
  • alkan 8 yıl önce Şikayet Et
    ya kahhar!!!!!!kahrınla onları perişan eyle.
    Cevapla
  • cihat 8 yıl önce Şikayet Et
    biz müslümanlar bu kafada olup mezhepçi, meşrepçi, cemaatçi oldukça daha çoook çekeriz.yarın çin de vurur öbür gün iran da.şaşırmam yani
    Cevapla
  • sümer 8 yıl önce Şikayet Et
    Rusya , Amerika , Fransa canı isteyen bomba yağdırıyor. Kimin öldüğü önemli değil onlar için Suriye de bilgisayar oyunu oynayan kahpeler ,elbet sonunuz cehennem. küfür tek millettir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
IMF'den Türkiye açıklaması