Türkiye ile Rusya anlaştı: O tarihte vuracaklar!

İsrail sitesi DEBKA, Türkiye ile Rusya'nın bölgedeki YPG'li teröristleri havadan vuracağını, planın ocak ayının ortasında başlayacağını iddia etti.

Türkiye ile Rusya anlaştı: O tarihte vuracaklar!
Türkiye ile Rusya anlaştı: O tarihte vuracaklar!
GİRİŞ 23.11.2016 10:01 GÜNCELLEME 23.11.2016 10:04
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

MOSSAD’a yakınlığıyla bilinen DEBKA haber sitesi 14 Kasım tarihli “Obama, Trump’in, Putin, Erdoğan ve Suriye’yle bağını vuruyor” başlıklı haberinde şok iddialara yer verildi.

Haberde Trump’ın hali hazırda Putin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ortadoğu’da bir plan geliştirmekte olduğu, Obama’nın da Trump’in öncelikli güvenlik ve dış politika başlığı olacak Suriye krizini bilerek seçtiği ve mevcut politikasıyla Trump’ı zor durumda bırakmayı amaçladığı iddia edildi.

ORTAK HAVA OPERASYONU 

Sitede yer alan haberde Moskova ve Ankara’daki ‘haber kaynaklarından alınan bilgilere’ yer verildi. Sitedeki tüm haberlerde Mossad ajanları ‘haber kaynakları’ olarak geçmekte. Bu kaynaklara göre Trump’ın destekleyeceği, Putin’in hava desteği ve Türkiye’nin kara desteğiyle düzenlenecek ortak bir operasyon gerçekleştirilerek DAEŞ’ın başkenti Rakka’nın ele geçirileceği bilgisine yer verildi. 

YENİ DÜZENE DOĞRU

Eş zamanlı olarak Rusya ve İran’ın da Halep’in doğusunda bulunan Suriyeli isyancıları püskürtmek için harekete geçeceği ve tüm bu planların Trump’in koltuğa oturmasının ardından, 2017 Ocak ayının ortasında başlatılacağı yönünde şok bir iddia ortaya atıldı. DEBKA’nın bu kuvvetli istihbaratlara dayanan haberi bir kez daha dünyada yeni bir düzenin oluşmaya başladığını ve Türkiye-ABD-Rusya ilişkilerinin yeni bir boyut kazandığını da gözler önüne serer nitelikte. 

AKŞAM

YORUMLAR 45
  • rusyatürkiye 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Rusya ile yola devam etmelidir. Rusya türkiyeyi güclendirecek Tek büyük devlettir. Rusya türkiyeye karşı herzaman samimi davranıyor. Pkk terörtist beslemiyor.
    Cevapla
  • Galip 7 yıl önce Şikayet Et
    Belliki ortalık çok karışacak ama şuna eminimki Türkiye bu durumda kat kat güçlenerek çıkacak.
    Cevapla
  • Mechul 7 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah dediğin gibi olur.
    Cevapla
  • REALİTE 7 yıl önce Şikayet Et
    Siyasi partiler belli kurallar dahilinde artık taviz vermeli toplum birbirine partiler görüşler nedeniyle ayrı ve düşmanca bakmamalı toplumu kutuplaşmayı değil birbirlerini gördüklerinde eskisi gibi selamlama sohbet etme ortamını yeniden getirmeli.Toplum son yıllarda çok gerildi.Herşeyden önce birlik ve beraberliğimizi sağlamamız gerekir.Bu nasıl yapılacaksa yapılmalı..Balık baştan kokarmış.Büyükbaşların buna mutlaka çare bulmaları gerekiyor..
    Cevapla
  • REALİTE 7 yıl önce Şikayet Et
    Kimin kimle dost kimle düşman olduğu çıkarların kimlerle örtüşüyor herşey çorba oldu ama Dünyayı önümüzdeki yıllarda iyi günlerin beklemediği aşikar..Türkiye öncelikle askeri teknolojisi ve en önemlisi hava savunma sistemleri ihtiyaçlarını karşılamalı olası bir savaşta atom bombaları en büyük tehdit, yere düşürmeden imha etmeliyiz.Çünkü artık piyade savaşları savaşın sonunu tayin etmiyor..İnşallah yanılıyorumdur.Ama görünen köy ne yazik ki bu.
    Cevapla
  • blntavci 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok mantıklı, Çünkü; Amerikan siyonizmi, suriye, ırak, arabistanın kuzeyi ve 15 temmuzda başarılı olsaydı türkiyeni güneydoğusunu bölecekti ve bu dört ülkenin tam göbeğine kendi güdümünde önce bir sözde kürt devleti daha sonra büyük israil devletini kuracaktı. Rusya menfaati gereği suriyenin bölünmesini istemiyor, zaten putin ülkesindeki yahudi iş adamlarını dize getirdi. Şu anda Türkiye ile çıkarları çakıştı. Beraber hareket etmeleri çok normal.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması