Haberi duyurdular! İdlib için harekete geçtiler

ABD destekli, terör örgütü YPG'ye bağlı SDG gözünü Türk Silahlı Kuvvetleri'nin de hali hazırda yer aldığı İdlib'e dikti.

GİRİŞ 23.10.2017 13:21 GÜNCELLEME 23.10.2017 14:29
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Kritik günlerden geçtiğimiz bu dönemde Türk askerinin konuşlanmış olduğu Suriye'nin İdlib bölgesi ile ilgili önemli haberler gelmeye başladı.

ABD destekli, terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'ye bağlı SDG, Rakka sonrası gözünü İdlib hattına çevirdi. Bölgedeki gazetecilerin örgüt kaynaklarından aldığı bilgiye göre, SDG, İdlib'e saldırı hazırlığında olduğunu ve yakında bir 'İdlib Askeri Konseyi' oluşturacağını duyurdu. 
 

TSK İKİNCİ GÖZLEM NOKTASI KURUYOR
 
İdlib’de iki hafta önce TSK tarafından ‘1 Numaralı Gözlem Noktası’nın oluşturulmasının ardından TSK’nın İdlib planı dahilinde yeni kontrol noktaları oluşturma çalışmaları devam ediyor. 

YORUMLAR 73
  • efe soylu 6 yıl önce Şikayet Et
    ilk önce salih gavurunu yok edeceksin, sonra abd yi
    Cevapla
  • Recep 6 yıl önce Şikayet Et
    yiyorsa gelin...
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    nolur gelin noluuuur. sizi sinek gibi bi ezelim!
    Cevapla
  • Mizah 6 yıl önce Şikayet Et
    Öyle bir şey yaparlarsa bütün PYD bölgesi toprağımızdır. Ah keşkem keşkem ...
    Cevapla
  • Circir bocekleri 6 yıl önce Şikayet Et
    Hic atom karincasiyla circir bocegi bir olur mu. Tsk korkma gelemezler.bunlar oyunla yalanla dolanla toprak alirlar.irak ortada iran ortada turkiye ortada abd ortada ve tum devletler ortada.eger tc ile savasa girerse pyd abd,abd ortadoguda yok olur,olanda elden gider.zaten Kim yongun kardesi suikaste kurban Gitti.duygusalda olsa kuzey Kore firsat kolluyordur.tc gir al idlibi sonra da afrin insallah.sizi gidi circir bocekleri sesten baska biseyiniz yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler