Sivil teröristler saldırdı bombayla havaya uçurduk

Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından itibaren Türkiye'ye yönelik gerçekleşen ve sivil ölümlerine neden olan YPG/PKK saldırıları İHA'lar tarafından görüntülendi.

GİRİŞ 13.02.2018 13:22 GÜNCELLEME 13.02.2018 15:00
Bu Habere 360 Yorum Yapılmış

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında İHA'lar tarafından çekilen görüntüler, YPG/PKK terör örgütü mensuplarının meskun mahallerden Türkiye'ye yönelik saldırılarını gözler önüne serdi. Hatay, Reyhanlı ve Kilis'te bugüne kadar 7 sivilin öldüğü, 113 sivilin de yaralandığı saldırıların failleri İHA'lar tarafından görüntülendi.

Afrin'in batısındaki Cinderes'in kenar mahallelerinde çekilen görüntülerde, üzerinde top bulunan özel donanımlı bir aracın etrafında sivil kıyafetli üç terörist görülüyor. Bu sırada, uçaksavar yüklü bir araç da teröristlerin yanına yaklaşıp kısa süre bekledikten sonra buradan ayrılıyor.

 

Teröristler, top bulunan aracı Türk topraklarını hedef alacak şekilde konuşlandırdıktan sonra atış ayarı yapıyor. Hedef gözeterek atış yapan teröristler, bulundukları bölgeden hızlıca uzaklaşıyor.

İHA tarafından adım adım takip edilen teröristler bir süre sonra YPG/PKK'ya ait örgüt karargahına ulaşıyor. Örgüt karargahında başka teröristlerin de bulunduğu görülüyor.

Görüntülerde dikkat çekici başka bir ayrıntı da terör örgütü mensuplarının, İHA'ların karargahın görüntüsünü çekememesi ve görüş açısını kapatması için lastik yakmaları.

İHA'lar tarafından takip edilen ve görüntülenen teröristlerin saldırı sonrası saklandıkları örgüt karargahı, TSK tarafından nokta atışıyla tam isabetle havaya uçuruluyor.

24 günde Afrin’den Türk topraklarına 98 roket ve havan atıldı

Terör örgütü YPG/PKK, Zeytin Dalı Harekatı başladıktan sonra 21 Ocak'tan bu yana Hatay ve Kilis'te sivil yerleşim yerlerine 98 roket ve havanla saldırı düzenledi. Bu saldırılarda 2'si Suriyeli 7 sivil hayatını kaybetti, 113 kişi yaralandı.

YORUMLAR 360
  • abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    son zamanlarda seyrettiğim en güzel gerçek bir sahne teşekkurler TÜRKİYEM
    Cevapla
  • ağa 6 yıl önce Şikayet Et
    helal size be koçların bombayı kafalarına indirdiniz TÜRK milleti sizle grur duyuyor
    Cevapla
  • muhammet 6 yıl önce Şikayet Et
    ulan mutlu son dediğin böyle olur. böcekleri tek tek değil yuvasında topluca geberteceksin.
    Cevapla
  • uğur 6 yıl önce Şikayet Et
    filmin sonunu beğendim.
    Cevapla
  • özgür.t 6 yıl önce Şikayet Et
    İha'ları bırakın artık Siha zamanı Hemde bol bomba yüklü....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi