Esed'in 1000 askeri muhaliflere katıldı

Suriye'de kriz 22'inci ayına girerken Esed'in ordusundan ayrılmalar devam ediyor. Bugün İdlib'de bine yakın askerin Esed rejiminden ayrılarak muhaliflerin safına geçtikleri bildirildi.

Esed'in 1000 askeri muhaliflere katıldı
Esed'in 1000 askeri muhaliflere katıldı
GİRİŞ 29.01.2013 14:08 GÜNCELLEME 29.01.2013 14:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Muhalifler Esed'in ordusundan bugün ayrılan bin askerin kendi saflarına geçtiğini duyurdu. Sosyal paylaşım sitelerinde yer alan görüntülerde bir alana toplanan çok sayıda askerin kamyonlara bindirilerek başka bir yere götürüldükleri görülüyor.

YORUMLAR 6
  • darbecilere ve monşerlerekarşı dikdur 11 yıl önce Şikayet Et
    içimizdeki esedcilere. galiba bu haber işlerine gelmeyince anlamak istedikleri gibi uydurmaya başladılar artık yazılanları bile okuyup anlamakdan acizler esed ve yandaşları gün be gün eriyip gebermekde merak etmeyin....
    Cevapla
  • E.gül 11 yıl önce Şikayet Et
    hala kim suclu diye soracak kadar incan kiligina girmiss himaroglu himarlar var. baslik yeterde artar,
    Cevapla
  • Mustafa kafkas 11 yıl önce Şikayet Et
    sn. bediroglu. en samimi arkadasim yurtdisinda suriyeli, ailesi ve akrabalarindan kac sehit verdiginimi sayayim, her turlu ugradiklari muamaleyimi sayayim, bu insanlarin her gun doktugu gozyasinimi yazayim.siz ne biliyorsunuz bediroglu burda bir seyler yazayim da, oyle isime geliyor diye orda olen onbinlerce masumun vebali sizi hic dusundurmuyormu, bu kadar kolaymi yazmak insanlari suclamak.yaziktir, hala (muhammed ali) adindaki arkadasimin kardesi zorla esed ordusunda, ailesi ve akrabalarina kursun sikmak zorunda caresi yok. bunun gibi onbinlerce asker kacmak icin firsat ariyor siz bu olayin neresindesiniz ALLAH askina
    Cevapla
  • Mehmet BEDİROĞLU 11 yıl önce Şikayet Et
    bir yalan ancak bu kadar sırıtır.. 22 aydır ha gitti ha gidecek. bu haberlerin hepsi yalan. medya baskısı ile adam düşürlülemez. ancak bu medya baskısı ile esad'ı türk milletinin gözünden düşürürsünüz. haberin yalan olduğu herhalinden belli. kaynak verilmeden işkembeden sallanmış bir haber. daha çook insan ölür bu yolda... ama bunlar kimin hanesine sevap kimin hanesine günah olarak yazılır ALLAH bilir:))) şu bir realite türkiye müdahil olmasa suriye'de bu kadar insan ölmezdi.
    Cevapla
  • sabri erdoğan 11 yıl önce Şikayet Et
    ertan tan'a. sen haberi anlıyamadın galiba suriye ordusuna ait 1000 asker özgür suriye ordusuna katılmı. bunun tam tersi olsaydı onlar kurşuna dizildi. sanırım senin algında bir sıkıntı var bm bile türkiyeyi överken sen eleştirme yönünü seçiyorsun. insanlığını unutuyorsun. hayvanlar gibi vahşet ve katliyam yapan suriye ordusunu savunuyorsun. chp limisin anca bunları bir chp li yapar :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto