Uyuşturucuyu zayıflamak için içiyormuş

İstanbul'dan Samsun'a yolcu otobüsüyle uyuşturucu madde getirirken yakalanan 180 kilo ağırlığındaki genç kız, uyuşturucuyu zayıflamak için içtiğini savundu.

Uyuşturucuyu zayıflamak için içiyormuş
Uyuşturucuyu zayıflamak için içiyormuş
GİRİŞ 05.08.2013 16:36 GÜNCELLEME 05.08.2013 16:36

Olay, Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla şehirlerarası otobüs terminalinde denetimlerini arttırdı.

Narkotik polisi, İstanbul'dan Samsun'a gelen bir yolcu otobüsünden inen 180 kilo ağırlığındaki M.G.'yi (29) şüpheli tavırlar sergilemesi üzerine takibe aldı. M.G.'nin çantasında yapılan aramada 2 kilo 500 gram esrar maddesi, 50 pakette toplam 150 gram bonzai uyuşturucu madde ile 600 adet extacy uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili M.G. gözaltına alındı. M.G. adlı genç kız polise verdiği ifadede, "Uyuşturucular arkadaşım C.Ö. (26) adlı bayana ait. Kendisi de bir başka yolcu otobüsüyle İstanbul'dan Samsun'a geliyor. Ayrıca, ben zayıflamak için extacy uyuşturucu hap kullanıyorum. Uzun zamandır kullanmadığım için kilo aldım" dedi.

Narkotik ekipleri C.Ö. adlı genç kızı da yolcu otobüsünden indiği anda yakalayarak gözaltına aldı. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen C.Ö., ele geçen uyuşturucuların kendisiyle bir ilgisinin bulunmadığını, arkadaşı M.G.'ye ait olduğunu ileri sürdü.

Polisteki sorguları tamamlanan M.G. ve C.Ö., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Savcıya ifade veren genç kızlar, tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten önemli açıklamalar
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!