Kadın muhasebeciye gasp şoku

İstanbul Ataşehir'de özel bir şirketin kadın muhasebecisi, bankadan para çekip dışarı çıktığı sırada gaspçıların saldırısına uğradı. Başına vurdukları kadının elinden 52 bin lirayı alan zanlılar, olay yerinden kaçtı.

Kadın muhasebeciye gasp şoku
Kadın muhasebeciye gasp şoku
GİRİŞ 04.02.2014 19:00 GÜNCELLEME 04.02.2014 19:00

Olay dün saat 13.00 sıralarında Doğu Ataşehir Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana geldi.

İddialara göre personel maaşlarını ödemek için bankadan para çeken Birge Solak, henüz kimliği belirlenemeyen 2 kişi tarafından takibe alındı. Solak, 52 bin liranın içinde olduğu zarfla bankadan dışarıya çıktığında zanlıların saldırısına uğradı. Şirket muhasebecisi Solak'ı iterek yere düşüren zanlılar, yüklü miktarda paranın bulunduğu zarfı alarak kaçtı. Düşmenin etkisiyle başını kaldırım taşlarına çarpan Birge Solak ise kısa süreli baygınlık geçirdi. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Talihsiz kadın, gelen ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Plakası alınamayan bir otomobille kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı. Daha sonra yapılan çalışmalarda zanlıların çalıntı kaydı olan 34 AC 5107 plakayı kullandıkları belirlendi.

Tedavi gördüğü hastanede olayı anlatan Solak, "Bankadan çıkmıştım. Bir arkadaşımla telefonla konuşuyordum. Bakmadığım taraftan biri hızla gelerek beni itti. Yere düşünce başımı betona çarptım. Paraları alan kişi hazır bekleyen otomobile binerek kaçtı." dedi.

Bu arada çevredeki işyerlerine ait güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, zanlıların eşgalini belirlemeye çalışıyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu