Çöplükteki kemikler minik İzzet'e ait mi?

Bursa'da çöplükte bulunan kemiklerin, 5 ay önce babası tarafından öldürüldüğü öne sürülen İzzet'e ait olabileceği sanılıyor.

Çöplükteki kemikler minik İzzet'e ait mi?
Çöplükteki kemikler minik İzzet'e ait mi?
GİRİŞ 29.03.2015 12:28 GÜNCELLEME 29.03.2015 12:28

Bursa Orhangazi Çöplüğü’ne yakın bir bölgede, 3-4 yaşlarındaki bir çocuğa ait olduğu bildirilen kemikler bulundu. Kemiklerin 5 ay önce babası tarafından dövülerek öldürüldüğü iddia edilen İzzet’e ait olduğu sanılıyor. 11 Ekim 2014’te İstanbul’un Bağcılar İlçesi’nde iddiaya göre, hurdacılık yapan O.K., 3 yaşındaki oğlu İzzet’I döverek öldürdükten sonra Bursa’ya götürerek cesedi çöplüğe atmıştı. Olay, O.K.’nın eşinin ihbarıyla ortaya çıkmış, O.K., gözaltına alınmış ancak ceset bulunamayınca serbest bırakılmıştı. Bununla birlikte baba O.K.’ya “akrabayı ölüme sebebiyet verecek şekilde yaralama’’ ve “eziyet’’ suçlarından 24 yıl, anneye de “delilleri yok etmek” suçundan 8 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. 

ADLİ TIP'TA İNCELENECEK

Olayla ilgili 4 gün önce bir gelişme yaşandı. Orhangazi’deki çöp ve moloz dökme alanında kemik parçaları bulan vatandaşlar, polisi aradı. Bursa Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kemikleri toplayarak Orhangazi Devlet Hastanesi Morgu’na götürdü. İncelemede kemiklerin 3-4 yaşında bir çocuğa ait olabileceği belirtildi. Bu olayla ilgili olabileceği ifade edilerek kemikler İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Adli Tıp’ta incelenecek olan kemiklerin ardından anne F.K.’dan DNA örneği alınacağı kaydedildi. Kemiklerin İzzet’e ait olduğunun anlaşılması halinde davanın seyrinin değişmesi ve babanın gözaltına alınması bekleniyor.

KAYNAK: MÜSLİM SARIYAR - HABERTÜK
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti