Öfkeli koca bıçakla adliyeyi bastı!

Edirne’de, ‘Aile içi şiddet’ davasında 5 ay hapse çarptırılan ancak cezasının ertelendiğini anlayamayan öfkeli koca, adliyede dehşet saçtı.

Öfkeli koca bıçakla adliyeyi bastı!
Öfkeli koca bıçakla adliyeyi bastı!
GİRİŞ 31.03.2015 13:17 GÜNCELLEME 31.03.2015 13:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Abdurrahman Mahallesi'nde oturan inşaat işçisi 32 yaşındaki H.İ.Ö. eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Asliye Caza Mahkemesi tarafından 5 ay hapse mahkum edilen H.İ.Ö'nün cezası, sabıkasız geçmişi nedeniyle 5 yıl süre ile ertelendi.

BIÇAK ÇEKTİ, İKİ SAAT DİRENDİ

Cezasının ertelendiğini anlayamayan 32 yaşındaki H.İ.Ö. karardan sonra alkol alıp, elinde bıçakla adliyeye geldi. H.İ.Ö. kendisini öldüreceği tehdidi savurup, ceza veren hakimle görüşmek istediğini söyledi. Olay sonrası polis ekipleri alarma geçti. 

Edirne İl Emniyet Müdürü Adnan Armağan Erdoğan da adliyeye gelerek, zanlıyı ikna etmeye çalıştı. Bu sırada sağlık ekipleri ve özel harekat timi de adliyede hazır bulunduruldu. Polislerin ikna çalışmalarına çağrılan psikolog da destek verdi. H.İ.Ö.'nun, polis ve psikologun yaklaşık 2 saat süren çabasının ardından ikna edilerek teslim olması sağlandı. Elinde kesikler oluşan H.İ.Ö., sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Yusuf 9 yıl önce Şikayet Et
    Anlasa ne olur. Trafik cezası alsa, alkol kullanıp kaza yapsa. yanlış bir olayda hayatı kayacak, botnunda hep asıkı gezecek. Bir yerlerde hata var ve sistem, hakimlerimizi ve savcılarımızı da zor durumda bırakıyor. Bu tur olaylarda aile bakanlıgının yaptırım ve talepleri, feminist ve kadın derneklerinin talepleri hukuk un önüne geçmiş durumda. SİSTEM LAZIM SİSTEM.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!