Lise öğrencisi kız, tacizcisini hastanelik etti

Zonguldak'ta amatör boksör 18 yaşındaki Gülçin A., kendisini taciz eden 41 yaşındaki Süleyman K.’yı tek yumrukla hastanelik etti.

GİRİŞ 06.06.2015 01:38 GÜNCELLEME 06.06.2015 09:24
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre olay 21.00 sıralarında kent merkezindeki Asma Dolmuş durakları mevkiinde meydana geldi. 18 yaşındaki lise 3. Sınıf öğrencisi Gülçin A., kendisini taciz ettiği iddia edilen 41 yaşındaki Süleyman K.'yi yumrukla yere serdi.

Kısa sürede etkisiz hale gelen Süleyman K. için olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Darbenin etkisiyle yere yığılan Süleyman K.; sağlık ekipleri gelene kadar çevredeki vatandaşlar ve olay yerine gelen polis ekipleri tarafından ayıltılmak istendi. Daha sonra olay yerine gelen 112 ekipleri, Süleyman K.'yı ayıltmak için uğraştı ancak yine ayılmadı. İlk müdahalenin ardından baygın bir şekilde hastaneye kaldırılan Süleyman K., tedavi altına alındı.

Boksör olduğu öğrenilen Gülçin A. ve annesi A.A. polis ekipleri tarafından Soğuksu PolisMerkezi Amirliği'ne getirildi. Anne ve boksör kızı ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. Süleyman K.'nın daha önce de taciz olaylarına karıştığı öne sürüldü.

TACİZCİ ŞAHIS: KENDİSİNDEN ŞİKAYETÇİYİM

Hastanede tedavi altına alınan Süleyman K. ise taciz iddialarını yalanlayarak, "Biranda yanıma gelerek bana vurdu. Ben ne olduğunu anlayamadım. Taciz etmedim. Bende kendisinden şikayetçiyim" dedi. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

KAYNAK: AA-DHA
YORUMLAR 7
  • kayseri 8 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun kizim sana
    Cevapla
  • Uğur u 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun o hanımefendiye :)
    Cevapla
  • anne 8 yıl önce Şikayet Et
    ellerin dert gormesin evladimmm...
    Cevapla
  • mühitttin 8 yıl önce Şikayet Et
    helal
    Cevapla
  • eline sağlık 8 yıl önce Şikayet Et
    eline sağlık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'