Araba çalmaya çalışan 3 kişi yakalandı

Diyarbakır polisi arabadan hırsızlık ve oto hırsızlığı suçlarına karışan 2'si yaşı küçük 3 kişiyi yakaladı.

Araba çalmaya çalışan 3 kişi yakalandı
Araba çalmaya çalışan 3 kişi yakalandı
GİRİŞ 15.12.2011 14:09 GÜNCELLEME 15.12.2011 14:09

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Hırsızlık Büro amirliği ekipleri, Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi Teğmenler Caddesi Özkılıç Fırını önünde park halinde bulunan 21 DK 330 plakalı araç içerisindeki kolide yer alan 200 adet bilgisayar klavyesi ve 150 adet bilgisayar kulaklığı ile 2 adet bilgisayar kasasının çalınmasıyla neticelenen "Otodan Hırsızlık" olayıyla ilgili çalışma başlattı. Çalışmalar sonucunda; yakalanan 2 kişiden birinin yaşı küçük olmasından dolayı Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Yaşı küçük şahıs aynı gün çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.

Diğer şüpheli şahsın farklı 2 arkadaşı ile birlikte; Bağlar ilçesi Sento Caddesi üzerine park edilmiş olan 21 TA 023 plakalı aracın çalınması ve akabinde terk edilmesi olayına da karıştığının tespit edilmesi üzerine; C. Savcısı tarafından hakkında gözaltı kararı verildi. Beraberindeki 2 şahsın yakalanabilmesi için ekiplerce yürütülen çalışmalarda; şahıslardan birinin, başka suçtan yakalanarak E tipi Cezaevi'nde olduğu, diğer şahıs ise yakalandı. Yakalanan şahsın yaşının küçük olmasından ötürü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken, "Oto hırsızlığı" suçundan adli makamlara sevk edilen 1'i yaşı küçük 2 şahıs, tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Oto ve otodan hırsızlık olayından da 2'si yaşı küçük toplam 3 şüpheli şahıs adli mercilerce tutuklanarak ilgili cezaevine teslim edildiği belirtildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır