Polis telsizinden şok anons

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü telsizine giren kimliği belirlenemeyen bir kişi, polis telsizinden öyle bir anons yaptı ki...

Polis telsizinden şok anons
Polis telsizinden şok anons
GİRİŞ 26.11.2012 14:00 GÜNCELLEME 26.11.2012 15:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü telsizine giren kimliği belirlenemeyen bir kişi, polis telsizinden, "Beni dinleyen istasyonlar hepinizi s..m" diye küfür etti. Polis ekipleri telsize girip küfürlü anons yapan şahsı tespit etmek için çalışma başlattı.

FERHAT AKGÜN TEKİRDAĞ

Öğle saatlerinde polis telsizinden çıkan küfürler dinleyenleri şaşkına çevirdi. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü telsizine giren kimliği belirsiz bir şahıs telsiz mandalına basarak polislere küfür etti. Garip sesler çıkartan şahıs kendisini dinleyenlere seslenerek "Beni dinleyen istasyonlar hepinizi s..erim. Tamam mı?" dedi. Polisleri şaşkına çeviren anonstan sonra telsize giren şahsın kimliğini tespit etmek için çalışma başlatıldı. Hürriyet Mahallesi mevkiinden polis telsizine sarkma olduğunu tespit eden emniyet müdürlüğü ekipleri, tespit çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

'BU İTİ YAKALAYIN'

Yine bir hafta öncede polis telsizine yasal olmayan yollardan giren bir kişi ise "Bu iti yakalayın. Bu iti istiyorum" diye anons yapmıştı. Polis ekipleri yaptığı çalışmada 2 anonsu da yapanın aynı kişi olduğunun belirlendiğini kaydetti.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • alp042 11 yıl önce Şikayet Et
    çok güldüm. fıkra gibi olay gerçekten şaşırdım ve çok güldüm. o anki durumu göz önüne getiriyorum ve hala gülüyorum :)
    Cevapla
  • Ömer Sacakli 11 yıl önce Şikayet Et
    krypto. polis telsizinin kryptosu yok herkes normal bir radioylan polis telsisini dinleyebilr...ben bunu almanyada yaptim,radioyu acip frekrans ayarini sifir noktasindan hdaha düsük ayara getirdimi poliside itfayeyide hatta ucak ile kule diyalogunu dinleyebilir.....almanyada telsiz cekici cihazlar yasak degil....tabii konusursan is degisir ama dinlemek serbest.....
    Cevapla
  • Alkay alkay 11 yıl önce Şikayet Et
    :p ters hareket. yakalama başlatmışlar.. siz o telsize gireni bırakın, önleminizi alın..
    Cevapla
  • Yusuf AKTAŞ 11 yıl önce Şikayet Et
    ne günlere kaldık. normalde polisin amatör telsizlere girip uyarı yapması gerekirken adamlar kriptoyu çözüp polis telsizinden istediğini söylüyor. acaba polisten o yetki de alındı da haberimiz mi yok?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beşiktaş - Ankaragücü! CANLI
H.K.G. davasında sürpriz gelişme... O avukat azledildi