Hırsızlık için girdiler, polisten yardım istediler!

Diyarbakır'da hırsızlık yapmak için girdikleri evde mahalle sakinleri tarafından fark edilip linç edilmek istenen hırsızlar, öfkeli kalabalığın elinden kurtulmak için kendilerini girdikleri daireye kilitledi.

Hırsızlık için girdiler, polisten yardım istediler!
Hırsızlık için girdiler, polisten yardım istediler!
GİRİŞ 09.01.2013 16:33 GÜNCELLEME 09.01.2013 16:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaçamayacaklarını anlayan 14 yaşındaki M.D. ile 21 yaşındaki H.E., cep telefonu ile polisi arayıp, "Biz bir eve hırsızlık için girdik, mahalle toplanmış kapıdalar bizi linç edecekler kurtarın" diye yardım isteyince, gelen polislerce alınarak emniyete  götürüldü.

 Olay merkez Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi'nde oturan ve ailesiyle komşularına misafirliğe giden inşaat işçisi Mehmet Demiralp'in evine dün saat 20.00 sıralarında hırsızlık amacıyla M.D. ve H.E. demir kapının kilidini kırarak girdi. Bir süre sonra Mehmet Demiralp'in kardeşi eve hırsız girdiğini fark edip mahalle kahvesine giderek kahvedekilere haber verdi. Kahvede bulunanlar da hemen binaya geldi.

KALABALIĞI GÖRÜNCE KENDİLERİNİ KİLİTLEDİLER

 Kalabalığı görünce panik yaşayan hırsızlar, pencereden kaçmak istedi. Ancak dışarıda bulunan öfkeli kalabalığı görünce evin kapı ve pencerelerini sıkı şekilde kapatıp kendilerini daireye kilitledi. Linç korkusu yaşayan hırsızlardan biri cep telefonu ile 155 Polis İmdat hattını  arayarak, "Biz bir eve hırsızlık için girdik, mahalle toplanmış kapıdalar bizi linç edecekler bizi kurtarın" yardım istedi. Hırsızın verdiği adrese sevk edilen polis ekipleri, çevredeki öfkeli kalabalığı uzaklaştırdıktan sonra 2  şüpheliuyi alarak güvenli bir şekilde emniyete götürdü.

 Mahalleli tarafından linç edilmekten kurtulan daha önce de hırsızlık suçlarından poliste çok sayıda kayıtları bulunduğu belirtildi.

YORUMLAR 2
  • Cihan Taşkıran 11 yıl önce Şikayet Et
    orası diyarbakır ! . orası diyarbakır tabi kolay değil eve girdikten sonra sağlı cıkmak kurban ederler hırsızları ibretlik ederler böyle adamı
    Cevapla
  • ebu fikr 11 yıl önce Şikayet Et
    polisin acelesi neymiş. lazım olsalar bu kadar çabuk yetişmezler. arkadaş hırsızlıktan 168! kaydı olan adama bile bişey olmuyor ki. bıraksalar da mahalleli cezalarını verseymiş. yoksa bizim kanunlarımız!!! hırsızda katilden tecavüzcüden yana. vatandaş görüp te cezasını keserse o yoksa suçlulara hiç bir şey olduğu yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
Alçakça anlaşmayı duyurdu!