Cep telefonunu çalma anı kamerada!

Kadıköy de müşteri gibi geldiği kırtasiye dükkânında kasiyerin dikkatini başka yere çeken hırsız, kasada bulunan cep telefonunu çaldı.

GİRİŞ 28.02.2013 07:42 GÜNCELLEME 28.02.2013 11:17

Edinilen bilgiye göre olay Kadıköy de bir kırtasiyede meydana geldi. Alış veriş bahanesi ile dükkâna giren bir şahıs kasada bulunan telefonu alarak hızla uzaklaştı.

Kasada telefonunu bulamayan kasiyer, güvenlik kamera görüntülerine bakarak cep telefonunun çalındığını anlayınca durumu polise bildirdi. Yaşanan bu anlar ise iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde hırsızlık zanlısı bir kişi kulağında telefon elinde bir poşet ile kırtasiye dükkânına giriyor. Raflara bakarak dükkânın boşalmasını bekleyen şahıs, sürekli telefonla konuşur gibi yaparken bir taraftan da kasiyerin kasadan ayrılmasını fırsat bilip kasada ne var ne yok bakıyor.

Bir ara kasanın üzerinde bulunan malzemelere bakarak telefonu gözüne kestiren hırsız, kasiyer tekrar kasadan ayrıldığında kasada bulunan cep telefonunu alıp cebine koyuyor. Telefon ile konuşma numarasına devam eden hırsız daha sonra dükkândan koşar adımlarla ayrılıyor. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini incelemesinin ardından hırsızlık zanlısının kimliğini belirleyerek kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi