Müşteri kılığında girip hırsızlık yaptılar

Şişli'de müşteri kılığında girdikleri giyim mağazasından bir müşterinin çantasındaki cüzdanı çalan 2 kadın, iş yerinin güvenlik kamerasına yakalandı.

GİRİŞ 09.03.2013 11:29 GÜNCELLEME 09.03.2013 11:32

Olay, Şişli'de bir alışveriş merkezinde 1 Mart 2013'te saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, giyim mağazasına müşteri kılığında gelen 2 kadın, bir müşterinin masa üzerine bıraktığı çantasındaki cüzdanı çalarak kayıplara karıştı. Olay, müşterinin çantasını kontrol etmesi üzerine ortaya çıktı. Cüzdanının yerinde olmadığını fark eden müşteri, durumu iş yeri çalışanlarına bildirdi.

Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen mağaza çalışanları, cüzdanı çalan 2 şüpheliyi tespit ettikten sonra durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, görüntülere takılan şüphelilerin eşkalleri üzerinde inceleme başlattı. Yapılan soruşturmanın ardından çalışma başlatan ekipler, her iki şüpheliyi ilçe sınırları içerisinde tespit etti. Gözaltına alınan Cemile Z. ve Cemile K., ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Yaşanan hırsızlık anı, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. İş yerine müşteri gibi giren iyi giyimli 2 genç kadının çevreyi bir süre kolaçan ettikten sonra bir müşterinin masa üzerine bıraktığı çantanın başına geldikleri görülüyor. Daha sonra müşterinin dalgınlığından faydalanan şüpheliler, çantadaki cüzdanı el çabukluğu ile alarak mağazadan ayrılıyor. Polisin olayla ilgili soruşturması sürerken, şüphelilerin üzerinde bulunan cüzdan mağdur müşteriye teslim edildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'den her yıl 30 milyar TL çalıyorlar!
Vatandaşa satmayıp stokluyorlardı! Sektörde 2024-2025 için kötü haber geldi!