Erdoğan o doktoru aradı ve...

Kanser tedavisine yüzde yüz çözüm bulduğunu ifade eden doktoru Başbakan'ın aradığı ve bilgi aldığı öğrenildi. Doktorun gelen tekliflere ise sadece TC patenti dediği belirtildi.

Erdoğan o doktoru aradı ve...
Erdoğan o doktoru aradı ve...
GİRİŞ 11.10.2013 11:17 GÜNCELLEME 11.10.2013 12:39
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

RTEÜ Tıp Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Halis Süleyman, bir bitkiden kanser hücresini öldüren madde geliştirdiğini açıkladı.

YÜZDE YÜZ ORANINDA ÇÖZÜM

Projede artık sona geldiğini anlatan Prof. Dr. Halis Süleyman, RTEÜ eski Rektörü Prof. Dr.Arif Yılmaz'ın çağrısı üzerine Rize'ye geldiğini söyledi. Çalışmayı 8 yıldır sürdürdüğünü ifade eden Prof.Dr. Süleyman, "Kansere çare olacak maddeyi hayvanlar üzerinde denedik. Bir bitkiden elde ettiğimiz bu madde hayvanlar üzerinde çok etkili bulundu. Hemen hemen bütün kanser hücrelerini öldürdü. Daha sonra 'Karsinom' adı verilen hücre kültüründe denedik. Hücre kültüründe de yüzde 90 ila yüzde 100 oranında kanser hücrelerini öldürdüğünü gördük." diye konuştu.

ERDOĞAN ARAYIP BİLGİ ALDI

Bunun üzerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, kanser tedavisindeki önemli buluşla ilgili ismini taşıyan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nden bilgi aldığı öğrenildi.

RTEÜ Tıp Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Halis Süleyman'ın kanser tedavisinde yüzde yüz sonuç veren buluşu ile ilgili açıklaması tıp dünyasında heyecan yarattı. Açıklamanın ardından Başbakan Erdoğan'ın da konu hakkında bilgi istediği belirtildi. Kanser hastaları için umut olan buluş birçok kanser hastasının üniversiteye başvurmasına neden oldu. Yurt içinden ve yurt dışından birçok üniversitenin de Prof. Dr. Halis Süleyman'a işbirliği teklifleri götürdüğü bilgisine ulaşıldı. Öte yandan bazı firmalar buluşa sponsor olmak için girişimde bulundu. Yoğun telefon trafiğinden dolayı Prof. Dr. Süleyman'ın telefonunu kapattığı belirtildi.

Ancak Prof. Dr. Süleyman'ın gelen teklifleri reddettiği, buluşun sadece Türkiye Cumhuriyeti patenti ile kullanımına izin vereceği öğrenildi.

YORUMLAR 39
  • hatice 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah size uzun omur versin hocam
    Cevapla
  • nimar nimarov 10 yıl önce Şikayet Et
    Kanser tedavisine yüzde yüz çözüm. kansere care bulmuw. abi bunlar hepsi yalan reklam. her yil boyle haberle insanlari kandiriyorlar. umutlarimizla oynuyorlar
    Cevapla
  • tülay 4 ay önce Şikayet Et
    ben iyi olanı gördüm
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun profesörümüze?.....kansere %100 çözüm bulduğu ilaç ile Dünyada sansasyon yaratır..... Başkanaımız bile ilgilendiğine göre kansere kesin çare bulundu.....ALLAH utandırmasın yar ve yardımcısı olsun?...
    Cevapla
  • nur dülger 10 yıl önce Şikayet Et
    ete üniverstesi. başbakanımızla rte diyerek dalga geçenler bu buluşlar bile onun adını taşıyan üniverstelerden çıkıyor ismi bile yetiyor milletin derdine derman olmaya . Allah ona uzun ömür .,sağlık ve afiyet versin
    Cevapla
  • Yüzdeelli 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu işler böyle mi olmalı? Sıradan insanlar sıra dışı çalışmalarını devlet yetkililerine duyurabilmesi için RTEÜ de mi çalışmaları gerekiyor? . Biz de elektronik cihazlarda kansere(!) yol açan sorunlara çare bulduk.Bırakın başbakanın aramasını, devletin ilgili kurumları sürekli bürokratik engeller çıkardılar.Yabancı firmaların lobileri kurumlarımızın içinde adeta kemikleşmiş.Rant tekerlerine çomak sokulmasını asla istemiyorlar.Şimdi kanserin yanında bunun lafı mı olur, diyeceksiniz.Elektronik cihazların ömrünü kısaltan, erken yaşta ölümlere(!) yol açan, yabancı firmalar ile onların yurt içindeki servislerine her yıl milyonlarca liramızı verdiğimiz,kanser kadar önemli bir sorun da enerji kalitesi sorunlarıdır.Nihayet bu sorunlar için çok etkili bir ilaç(!) geliştirdik ve ilacı hastalar(!) üzerinde yıllarca denedik.%90 veya 99 değil; %100 başarı elde ettik.Başbakanımızın zaman zaman bu sayfaları takip ettiğini biliyorum.Buradan sesleniyorum...Sayın Başbakanım, lütfen Youtube'a "Faz Kontrol Sistemi" yazıp bir bakın!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti