‘Acıdan Başka’ Filminin Çekimleri Tamamlandı

Başrollerinde Orhan Alkaya’nın yer aldığı kısa film Acıdan Başka’nın çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

‘Acıdan Başka’ Filminin Çekimleri Tamamlandı
‘Acıdan Başka’ Filminin Çekimleri Tamamlandı
GİRİŞ 21.10.2019 11:24 GÜNCELLEME 21.10.2019 11:24

T.C. Kültür Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü 2019/1 Sinema Destekleme Kurulu tarafından desteklenen kısa filmin setine iki yıllık ön hazırlıktan sonra girildi.

1970’li yıllardan günümüze uzanan bir insan hikâyesini anlatmayı hedefleyen filmin çekimlerine yirmili yaşlarda iki yarış atı da dahil edildi.

“Hatalarımızı çıkarsak geri –ne kalır hayatımızdan” sorusuyla yola çıkan filmin senarist ve yönetmenliğini Gizem İbak üstlenirken başrolde usta aktör Orhan Alkaya yer aldı.

Acıdan Başka ne anlatıyor?

Yaptığı bir dizi hatanın ardından sosyal yaşamla bağını koparan atmışlı yaşların başındaki Aziz, ara sıra uğradığı dağ evine temelli taşınmaya karar verdiğinde etrafta duran her eşya geçmişle yüzleşme anlamı taşır.

Gizem İbak Hakkında

16 Temmuz 1993 İstanbul doğumlu Gizem İbak Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Televizyon Bölümü’nden mezun olmuştur.

Okuduğu yıllar içerisinde üç kısa filmin yönetmen ve senaristliğini üstlenen İbak 2015 – 2017 yıllarında Hindistan’ın çeşitli eyaletlerinde Disney India ve Video Volunteers film topluluğuyla çalışmış, iki kısa belgesel çekmiştir.  

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sivas'ta geceye damga vuran penaltı: F.Bahçe ligin dışına itilmiştir
Baykar'ın iptal edilen projesi: Malazgirt! Bakın nasıl takoz olmuşlar...