TYB'den Erbakan ve Yazıcıoğlu'na vefa!

TÜRKİYE Yazarlar Birliği (TYB) İstanbul şubesinde Türkiye'nin siyasi hayatında derin izler bırakan merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve Muhsin Yazıcıoğlu anısına bugün bir toplantı düzenlenecek.

TYB'den Erbakan ve Yazıcıoğlu'na vefa!
TYB'den Erbakan ve Yazıcıoğlu'na vefa!
GİRİŞ 15.03.2013 02:50 GÜNCELLEME 15.03.2013 02:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Prof. Dr. Mümtazer Türköne ve Selçuk Küpçük'ün konuşmacı olarak katılacağı Yazıcıoğlu anma programı 14.00'te, yazar Metin Harmancı'nın konuşmacı olarak katılacağı "Erbakanlı Yıllar" programı ise TYB İstanbul şubesi Kızlarağası Medresesi'nde 18.00'de başlayacak.

Öte yandan TYB'nin Ankara'daki Genel Merkezi ise 35. yıl etkinlikleri kapsamında üyesi olan yazarlara yönelik vefa toplantılarına devam ediyor. TYB Ankara şubesinin yarın saat 14.00'de düzenleyeceği panelde ilk olarak TYB Başkanı romancı İbrahim Ulvi Yavuz gündeme gelecek. Yazarın hayatı, eserleri konuşulacak, dostları hatıralarını paylaşacak. Oturum Başkanlığını Prof. Dr. Hicabi Kırlangıç'ın yapacağı toplantıda Dr. Nazif Öztürk, Dr. Necmettin Turinay, Ahmet Günbay Yıldız, Ahmet Fidan, Osman Nuri Oduncu ve Erbay Kücet konuşacak. Toplantı TYB'nin Sümer 1 Sok. No.11 Kızılay adresinde yapılacak.

YORUMLAR 1
  • Yalçınkaya Zübeyir 8 yıl önce Şikayet Et
    Kendine Gel Saadet te Gel Hemşerim Sende Gel
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yerli uçak gemisinde ilk adım: Türkiye'nin savunma gücünü artıracak...
Dikkat çeken rakamlar! Ülke ülke kişi başına düşen araç sayısı belli oldu