Erbakan'dan sonra Erdoğan için söylendi

Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan binlerce Ankaralı'ya hitap etti. Başabakan Erdoğan için atılan bir slogan dikkatlerden kaçmadı.

Erbakan'dan sonra Erdoğan için söylendi
Erbakan'dan sonra Erdoğan için söylendi
GİRİŞ 09.06.2013 17:55 GÜNCELLEME 10.06.2013 08:02
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 12 gün aradan sonra Ankara'ya geldi. Uçakla Adana'dan saat 17.30 sıralarında Esenboğa Havalimanı'na gelen Başbakan Erdoğan'ı saatler öncesinden alanda toplanmaya başlayan yoğun bir kalabalık karşıladı.

Erdoğan, havalimanı çıkışında otobüsün üzerine çıkarak kalabalığa hitap etti. Erdoğan'ın konuşması kalabalığın slogan ve alkışları ile sık sık kesildi.

Bu sloganlardan en dikkat eçekici olanı ise yıllardır Mlli Görüş Lider Prof. Dr. Necmeddin Erbakan'la özdeşleşen 'Mücahit Erbakan' sloganını, aynı şekilde binlerce kişinin tek bir ağızdan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için 'Mücahit Erdoğan' diye atması oldu...


KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 42
  • İbrahim Putkıran 10 yıl önce Şikayet Et
    İKİSİ DE İFTİHARIMIZDIR. Her ikisi de bizim değerimizdir, biz onlarla gurur duyarız ve ikisinin de bu müslüman halka hizmetleri vardır. Biri diğerinin alternatifi değildir. Ya Merhum Erbakan, ya da mevcut Erdoğan demesek olmaz mı? Detaylarda boğulup kurda kuşa yem olmasak daha iyi olur kanaatindeyim.
    Cevapla
  • mesut koçak 10 yıl önce Şikayet Et
    KIYAS KABUL EDER Mİ?. Sizin önünüzde 11 yıl bu ülkeyi tek başına yönetmiş %50 destek almış bir lider var; Erbakan ise 6 ay çürük koalisyonla ve %21'lik bir destekle kimseye yedirmeden içirmeden rant yaptırmadan bütün kapitalist oyuncuların hortumunu kesme cesaretini gösterip D8 gibi bir alternatifi hayata geçirme cesaret, feraset ve dirayetini göstermiş, dimdik ben Müslüman'ım ve Müslümanca yaşarım şiarı ile hareket etmiş tam bir MÜCAHİT'TİR!!! Erbakan %50 alsaydı heralde Kıbrıs'tan sonra bir çıkartma da Filistin'e yapardı ;)
    Cevapla
  • ahmet 10 yıl önce Şikayet Et
    sloganla mücahid olunmaz. biz din eksenli bir parti değiliz,referansımız islam değil diyen,kendini liberal,muhafazakar,demokrat olarak tanımlayan kişi ister başbakan isterse bir başkası olsun islami bir terim olan mücahid o kişi için kullanılmaz..kullanılırsa lafta kalır demirele de mücahid diyolardı...
    Cevapla
  • volkan 10 yıl önce Şikayet Et
    GENÇ GENÇ KARDEŞİME. Sayın erdoğanın 10 yıl çektikleri Erbakanın MGK toplantısısnda 9 saat çektiği kadar değildir...En yakın muhafazakar bildiğim kesimler bile erbakana karşı darbeyi desteklediler.
    Cevapla
  • HÜSEYİN ARPACI 10 yıl önce Şikayet Et
    HEP AYNI TERANE. tamam kardeşim siz başka birşey bilmezmisin yok işçiye %100 verdi yok emekliye %yüzde bilmem kaç verdi verdide ne oldu o zaman enfilasyon yüzde kaçtı?veriyoduda neye yarıyodu bi izah et.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!