Erdoğan'ın danışmanı CNN'i şoka soktu!

CNN International'ın ünlü haber sunucusu Christiane Amanpour, Taksim olaylarının canlı yayını sırasında stüdyoya telefonla bağlanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı İbrahim Kalın'ın sorusu sonrası programı yarıda kesti.

Erdoğan'ın danışmanı CNN'i şoka soktu!
Erdoğan'ın danışmanı CNN'i şoka soktu!
GİRİŞ 12.06.2013 01:03 GÜNCELLEME 12.06.2013 17:18
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı İbrahim Kalın'ın CNN'nin canlı yayınında "DHKP-C Amerikan Büyükelçiliği'ne bomba attığında terörist, Taksim'e çıkınca demokratik protestocu mu oluyor?" sözleri şok etkisi yarattı. Kalın'ın CNN'i şok eden sözleri bununla da sınırlı değildi. 

Taksim'de meydana gelen müdahaleyi canlı olarak yayınlayan CNN International, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı İbrahim Kalın'a telefonla bağlandı. Ünlü sunucu Christiane Amanpour, Kalın'ın "Ellerinde molotof kokteylleri ve sopalar olan insanların Beyaz Saray'a yürümelerine ve kamu malına saldırmalarına izin verildiği bir durumu hayal edebiliyor musunuz?" şeklindeki sorusunu, "Sayın Kalın, bitirmek zorundayız. Program bitti" sözleriyle bölerek, Başbakan'ın başdanışmanının konuşmasını yarıda kesti. 

YORUMLAR 106
  • S.Yarar 10 yıl önce Şikayet Et
    S:YARAR. CNN LIVE' ye "KALIN" geldi anlaşılan..:))) Ama görülen o ki; sadece CNN LIVE'e değil başkalarınada içimizdeki İrlandalılara da... Yazıkk...
    Cevapla
  • Dila Saka 10 yıl önce Şikayet Et
    Cok ucuz. Arkadaslar cok uygun fiyatlara ingilizce kurslari var artik. Gidin mutlaka gündemi takip etmekte zorlandiginizi görüyorum. Sunucu baya sov bitti, susun artik diyor. Kursa gittikten sonra bir daha izleyin. Her yazilana da inanmayin.
    Cevapla
  • İbrahim Kaya 10 yıl önce Şikayet Et
    KALIN SORU!. Başbakanın başdanışmanı İbrahim KALIN' ın CNN International'ın yahudi asıllı diplomat eşi olan haber sunucusu Christiane Amanpour' a hakkaten kalın gelmiş ki canlı bağlantıyı kesmek zorunda kalmış.
    Cevapla
  • Erhan ACUN 10 yıl önce Şikayet Et
    CNN TELEVİZYONUNA... Hani hatırlarsınız. Amerika da hz Muhamme de hakaret eden bir film çekilmişti. O film ile birlikte Amerikanın Türkiye hariç Orta Doğuda bulunan büyük elçiliklerine saldıralar düzenlenmişti. O saldırılar sırasında da Amerikanın siyasileri aman Tayyip canım Tayyip ancak bu belalardan bizi sen kurtarırsın diye nasıl yalvardıklarını görmediniz mi? ey Cnn televizyonu! sayın Erdoğan da Orta Doğuya geziler yaparak orada ki halkı bir nebzede olsa sakinleştirmeyi başarmış mıydı? İşte şimdi sıra sizde lütfen diyet borcunuzun olduğunu bir önce hatırlayarak Taksimi terk edin.
    Cevapla
  • kaan arslan 10 yıl önce Şikayet Et
    süper konuşmuş!. Gerçekten Allah bu gibi insanları bu kademelerden eksik etmesin. Çok güzel ve akıcı bir şekilde konuşmuş ve her soruda çatır çatır cevabı yapıştırmış. Tabi spiker de istemediği mantıklı cevapları alınca hemen kesiyor konuşmasını. Herşeye rağmen tebrik ediyorum bu güzel anlatım için. Danışman dediğin böyle donanımlı olur. Allah korusun Chp veye Mhp başa gelse bu konumda bile çalışabilecek adamları olduğunu zannetmiyorum. Kaldı ki bu insanlar ülkeyi yönetmeye aday..
    Cevapla
  • Ahmet Yılmaz 10 ay önce Şikayet Et
    Kaan Arslan farkında mısınız 9 yıl önceki duanız kabul olmuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas uyardı: İsrail'in saldırıları müzakereleri boşa çıkaracak
Sadece ‘bakan yardımcılığı’ istemekle yetinmemiş... Özel’den Erdoğan’a 3 teklif