AK Partili Özhaseki, CHP'den 100 lira kazandı

Daha önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı açtığı tazminat davasını kazanıp o parayla vatandaşlara sucuk dağıtan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu'na karşı açtığı davayı da kazandı.

AK Partili Özhaseki, CHP'den 100 lira kazandı
AK Partili Özhaseki, CHP'den 100 lira kazandı
GİRİŞ 12.09.2013 17:02 GÜNCELLEME 12.09.2013 17:13
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin, CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu'na karşı açtığı manevi tazminat davası sonuçlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki hakkında çeşitli iddialarda bulunan CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu aleyhine açılan davada, ödeme kabiliyetinin olmadığı düşünülerek tazminat miktarı düşük tutulmuş ve sembolik olarak 100 lira talep edilmişti.

Kayseri 2. Sulh Hukuk Mahkemesi'nde sonuçlanan davada, CHP Kayseri Milletvekili Kulkuloğlu'nun 100 lira manevi tazminat ödemesine karar verildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • UĞUR YURT 10 yıl önce Şikayet Et
    İşte tazminata mahkum olanların listesi.... Tabiri caizse burunlarından fitil fitil geliyor. Kemal Kılıçdaroğlu, Şevki Kulkuloğlu, Deniz Baykal, Atilla Kart, CHP Resmi İnternet Sitesi, Sözcü Gazetesi v.s hepsi ama hepsi de bu konuda tazminata mahkum oldular. Baştan aşağı yalan ve iftira dolu söylemlerinin ceremesini çekiyorlar. Düzgün siyasetçi, hakperest insan olmak kolay değil. Birisinin hakkına hukukuna tecavüz edersen, yalana, iftiraya, itham ve karalamaya girişirsen, karşılığını da böyle görürsün.
    Cevapla
  • GOK YELELİ AGOP 10 yıl önce Şikayet Et
    Yokmu CHP 'ye dava açacak bir belediye başkanı. Abicim yokmu istanbuldan CHP 'ye dava açacak bir belediye başkanı (!) şöyle millete taksim meydanında sucuk ziyafeti çeksin:)))
    Cevapla
  • buzlucalı 10 yıl önce Şikayet Et
    bazı arsız yayın organlarımıza. o günlerde sayın başkanı manşetlerinden düşürmeyen gazeteler ve son dakika haberi olarak sunan tv organları bu kaçıncı tazmit davasının haklı sonucu bunlarıda yayınlayacakmısınız
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    BAŞKANIM BU SUCUKLARDAN BİRAZDA!!!!!. başkanım bu sucuklardan birazda samsun'a gönder.mangal yapalım.
    Cevapla
  • Uğur Yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    Uğur Yılmaz. Artık bununla da bir mantı yeriz beraber.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber