İstanbul'da sürpriz görüşme

Marmaray'ın açılışı dolayısıyla İstanbul'da bulunan Japonya Başbakanı Sayın Shinzo Abe ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile bir araya geldi. Görüşme talebinin Japonya Başbakanı Abe'den geldiği belirtildi.

İstanbul'da sürpriz görüşme
İstanbul'da sürpriz görüşme
GİRİŞ 28.10.2013 18:12 GÜNCELLEME 28.10.2013 20:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen görüşmede, Japonya Başbakanı Shinzo Abe Cumhuriyet'in 90. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Abe, Cumhuriyet'in 100. kuruluş yıl dönümüne atıfta bulunarak önümüzdeki dönemde sürdürülecek projelerde Türkiye ile iş birliğini sürdürmek istediklerini ifade etti.

Abe, Topbaş ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Görüşme basın mensuplarının kısa bir görüntü almasının ardından kapalı devam etti.

YORUMLAR 2
  • cafer mutlu 10 yıl önce Şikayet Et
    JAPONYAYI ABD BUYUTTU !. japonyada dıger batı ulkeler gıbı krızı ıyı hıssedıyor. turkıye japonlar ıcın ve japonya turkıye ıcın her alanda cıddı fırsat .
    Cevapla
  • OTTOMAN EMPİRE 10 yıl önce Şikayet Et
    JAPONYA BAŞBAKANI marmarayın açılışına geliyor Topbaş'la görüşüyor... chp liler marmaraya tehlikeli diyorlar.... kedi ulaşamadığı ciğere ne dermiş bilirz... chp de bunca yıldır cumhuriyeti kutluyorlar ama cumhuriyetimiz adına yapmış oldukları tek proje YOKKKK.... bu durumda en cumhuriyetçi yine muhafakarlar oluyor... çünkğ cumhuriyete en faydalı yine AK PARTİLİLER...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!