Sarıgül'den dünya lideri açıklaması: Espri yaptım

CHP'li Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Erdoğan için kullandığı "Sayın Başbakan Bir dünya lideridir" açıklaması için "o bir espriydi, latifeydi" dedi.

Sarıgül'den dünya lideri açıklaması: Espri yaptım
Sarıgül'den dünya lideri açıklaması: Espri yaptım
GİRİŞ 08.11.2013 20:06 GÜNCELLEME 09.11.2013 06:19
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül daha önce söylediği "Ben 14.5 yıldır belediye başkanıyım, uzun yıllardan beri AK Parti ile çalışıyorum. Sayın Başbakan dünya lideri artık, İstanbulla ilgilenmez. Bu zaten doğru bir şey değil" söylemi CHP'de özellikle Genel Başkan Kılıçdaroğlu tarafından tepki görmüştü. Sarıgül bugün katıldığı NTV yayınında söylediklerinin espriydi açıklamasında bulundu.

"O bir latifeydi, espriydi" diyen Sarıgül, "söylediklerim başka yerlere çekildi. Benim rakibim her zaman AK Parti'dir." dedi.
Bundan sonraki seçim kampanyalarında ironi yapacağını söyleyen Sarıgül, "kimse benden rakiplerime agresif konuşma beklemesin" dedi. 9 Kasım günü için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Sarıgül, 'Yarın CHP'nin muhalefetteki son günlerinin başlangıcı olacak. Yarın iktidarımızın başlayacağı günlerin başlangıcı olacak' dedi.

YORUMLAR 33
  • alperen 10 yıl önce Şikayet Et
    HAYAT İŞTE. ilk duyduğumda ben farklı şeyler aklıma geldi.herhalde bu sefer başbakanı pohpohlayarak altını oymak isteyecekler diye düşündüm ama nerde o derin strateji yürütecek zeka . zaten öylesi zeka olsa kronik muhalefet olmaz iktidara gelebilirlerdi.aslında sevindim taktik ve strateji yürütecek birileri çıkacak diye, ama bir gün sürdü.çark ederek bitti
    Cevapla
  • halit öner 10 yıl önce Şikayet Et
    ELDEVAR BİİİİRR:):):). Bu daha ilki idi... 5 olunca birinci çinko...onbeşte TOMBALAAA...körle yatan şaşı kalkar dememiş atalarımız boşuna...sarı öküzün yanında duran ya huyuna ya suyuna....üzüm üzüme bakabaka...ARMUT dibine düşer...körlerle sağırlar... En bombası da:MAŞA varken elini niye yakasın...Haa birde şu var:ne adamlar gördüm üstünde giyecek yok,ne giyecekler gördüm içinde ADAM YOK....
    Cevapla
  • gündüz feneri 10 yıl önce Şikayet Et
    kuşlarda döner !. Halktan görünüyor ama önce üstünde kurt postonu atmalı. rakibim AKP demiş mükemmel ! AKP bütün dünyanın rakibi şuan bir devrilse herkes oh diyecek ! harbi bir aralar sanki halktan gibiydi ama babanın emrini aldığını görünce !!! kuş sahibine göre öter ! bence çarkında problem yok ! oldukça olgunca bir dönüş !
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. siyaseti sevmeyen birisi olarak gezi eylemlerinden sonra siyaseti takip etmeye mecbur kalmam üzüntüsünü yaşıyorum malesef . siyaset siyasetçinin işi derdim hiçbir siyasi partiye üye olmadım ama muhsin başkanın hayranı olmam ama türk siyasetinde muhsin başkanı eksikliyi olması ne acı .. hayatımda gezi olayları yüzünden tek gittiyim miting toplantı zalimlere karşı başbakanımızın yanında olmam zalimlere karşı omuz omuza bir olmam gerkdiyini aksi takdirde zalimlere karşı sessiz kalan lut kavmi gibi helak olmamızdan korktum .. gezi eylemlerinde organizeli bir halde şehrin farklı noktalarına gidenlerin halkı kışkırtma işlemi yaptını bire bir görmem o an gerkli uyarılarımı yapmış olmam gibi burda yorum yapan bazı arkadaşlarında aynı şekilde hareket etmelerine sadece tebessüm ediyorum . oyununuz ne olursa olsun rabbimin takdirine karşılık oyunlarınız bozulaçaktır ..
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. sarıgul sitretejisini çok iyi yapmış görunuyor.. söylemleri çok ince ayarlanmış bu tür çıkışlar olaçaktır . sarığul bir gün söylemi ile ertesi günde farklı söylemleri ile karşılaşaçağız istanbul seçmeni gündemde kalan ön planda olan medyatik olarak halkın beyninde yer etme sevdasında .. sarığul bu tür çalışmayı uzun zamandır yapıyor zaten . sarığulün su an elinde olan imkanlar hiçbir siyasetçi adayında mevcut deyildir bu seçim çok şiddetli gececek ortada eskiden akp li oldugunu iddia eden propandacıların olması insanların niyetlerini anlaşılmayacağını zannedenler gaflet içindeler .. sarığul ile ilğili 2 . gün içindede yeni bir latife ile karşılaşırız..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan öncülük etti! Türk siyasetinde yeni bir sayfa açıldı
Türkiye'deki banka kartlarının sayısı nüfusun 5 katına çıktı