Gökçek'ten Sarıgül'e: O lafını büker iade ederiz

Başbakan Erdoğan hakkında 'dünya lideri' açıklaması yapıp daha sonra ironi yaptım diyen Mustafa Sarıgül'e Melih Gökçek çok sert tepki gösterdi.

Gökçek'ten Sarıgül'e: O lafını büker iade ederiz
Gökçek'ten Sarıgül'e: O lafını büker iade ederiz
GİRİŞ 09.11.2013 01:30 GÜNCELLEME 09.11.2013 01:58
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Mustafa Sarıgül'ün katıldığı radyo programında Başbakan Erdoğan hakkında kullandığı, 'Dünya Lideri' sözleri için ironi yaptım açıklamasına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten çok sert karşılık geldi. Gökçek, Sarıgül'e 'Bizim liderimizle ironi yapmaya kalkarsan kusura bakma o lafını büker iade ederiz. Bir daha ironi yapacaksan dikkat et' dedi.

Melih Gökçek twitter'daki sayfasından CHP üyelik kartını Kemal Kılıçdaroğlu'nun elinden almaya hazırlanan Mustafa Sarıgül hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Mustafa Sarıgül'den ilk kıvırma geldi diyen Gökçek, 'Hergün Mustafa Sarıgül, Kemal Kılıçdaroğlu'na ayar verirken hayret ilk kez Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıgül'e ayar verdi' açıklamasında bulundu.

O LAFINI BÜKER İADE EDERİZ!
Sarıgül'ün ironi yaptım sözüne karşılık Gökçek twitter'dan şu sert açıklamayı yaptı: Bak Sarıgül, AK Partilileri Kemal Kılıçdaroğlu ile karıştırma. Kemal Kılıçdaroğlu baronların korkusundan senin her lafını yer ama bizim liderimizle ironi yapmaya kalkarsan kusura bakma o lafını büker iade ederiz. Bir daha ironi yapacaksan dikkat et.


YORUMLAR 22
  • depeliarkali 10 yıl önce Şikayet Et
    Sarıgül'ü de Anlayışla Karşılamak Gerek!. Belki de ironi yaptığını yeni anlamıştır...
    Cevapla
  • metinistanbul 10 yıl önce Şikayet Et
    AhmetGül isimli yorumcuya. 30 Yıldır İstanbulda yaşıyorum sorun İstanbul değil Melih gökçek burda bu adamın geçmişi belli Dün Mhp li bugun Akp li yarında bakarsın Chp li olur koltuk sevdalısı biri makam mevkii peşinde biri. Herşeye karışır oldu sanane İstanbuldan kardeşim git Ankara nın sorunlarıyla ilgilen.
    Cevapla
  • ahmet 10 yıl önce Şikayet Et
    sandığın ironisini düşünen yok.. az kaldı sandık başına gitmeye. ironiyi, idiyodu, andriotu görecez :) ya akıllı insan öyle laflar eder ki sonradan ya ben size demiştim diyebilsin. ya siz neyinize güveniyorsunuz. size Allah ve bu millet oraları teslim eder mi? :)
    Cevapla
  • anadolubeyi 10 yıl önce Şikayet Et
    YANLIŞ YAPIYORSUN SAYIN GÖKÇEK. Rakip bir partinin Başkanı veya diğer siyasetçilerle polemiğe girmek size yakışmıyor Sayın Başkan. Siz işinizi yapın lütfen!
    Cevapla
  • ABDULLAH KIZILCI 10 yıl önce Şikayet Et
    hiç gerek yok. sayın başkan melih gökçek sizin bu konulara aslında hiç yorum yapmanıza gerek yok.size herhangi bir gazeteci yada televizyoncu bu konular hakkında bir şey sormadan yorum yapmayın,neden derseniz zaten Sarıgül yada kılıçdaroğlu gibi adamlar kendiliğinden bitirecek chp,yi. çünkü aldıkları talimat böyle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etmişlerdi: AK Parti'den tepki
Barbados, Filistin'i devlet olarak tanıdı