Eroğlu: AK Parti adı gibi aktır

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 17 Aralık operasyonları hakkında, “Tüyü bitmemiş yetimin hakkını en iyi koruyan hükümet, AK Parti hükümetidir. Bunlar milleti saf sanıyorlar” dedi.

Eroğlu: AK Parti adı gibi aktır
Eroğlu: AK Parti adı gibi aktır
GİRİŞ 23.12.2013 16:50 GÜNCELLEME 23.12.2013 16:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Karacasu beldesindeki Gazelle Otel'de, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bolu Doğa Turizmi Çalıştayı'na katılan Veysel Eroğlu, öğle yemeğinin ardından partisinin il başkanlığını ziyaret etti.

Partililere seslenen Bakan Eroğlu, seçimler yaklaşırken şer güçlerin Türkiye'nin önünü kesme gayretinde olduklarını söyleyerek şöyle konuştu: “Esasen bugün sizlerle beraber olmaktan duyduğum memnuniyeti kelimelerle ifade etmek mümkün değil. Hakikaten her Bolu'ya gelişimde ayrı bir heyecan duyuyorum. Bolu ile ayrı bir gönül bağımız var. O yüzden Bolulu kardeşlerimi gerçekten çok seviyorum. Değerli kardeşlerim. Burada Bolu için ne yapılabilirse biz bunları yapacağız. O ayrı bir şey ama özellikle Türkiye'de şunu da vurgulamakta fayda var. Türkiye son 10 yılda artan muazzam bir tırmanış içerisinde. Büyük bir gelişim gösteriyor. Bakın o kadar büyük gelişim var ki bazı ülkeler, ‘Türkiye artık çok oluyor' diyen var. Türkiye'nin önünü kesmek için büyük gayretler var. Planlar var. Onları zaten biliyorsunuz. Bu planlar inşallah sökmeyecek.”

Türkiye'de yaşananların seçimler öncesi ortaya çıkmasının gayet açık olduğunu ve Ak Parti'nin adı gibi son derece ‘Ak' bir parti olduğunu vurgulayan Veysel Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Mesela biz Başbakanımızla gittiğimiz yerde gördük. Eskiden bir ilde yapılan mitingi Başbakanımız, şimdi küçük bir ilçede yapıyor. Özellikle bunu vurgulamakta fayda var. Önümüzde mahalli seçimler var. Şimdi bütün bunlar neden çıkıyor. Sebebi çok açık. Seçimler olmasa olmayacak."

Şer güçlerin gayesinin "Ak Parti'yi acaba birkaç puan aşağı çekebilir miyiz? Yüzde 50'nin altına çekebilir miyiz" olduğunu anlatan Eroğlu, şöyle konuştu: "Dolayısıyla olmadık iddialarda bulunuyorlar. Ak Parti ismi gibi son derece Ak bir partidir. Bakın biz Başbakanımızla İstanbul'da iflas etmiş, batmış, soyulmuş, 2,5 milyar dolar borçlanmış bir İSKİ'yi teslim aldık. Arkasından ‘yuvacık' diye büyük bir soygun. Hangi zihniyetin yaptığını biliyorsunuz. 4,5 milyar dolar. Devlete yük yükledi yuvacık soygunu. Arkasından Başbakanımız su sorununu halledin diye DSİ'ye söylediği zaman ben bir baktım, 1800 yer yapılmış. Ortada para yok. 82 katrilyonluk kucağımızda ölü yatırım bohçası var. Ödeneği ne kadar; 2 katrilyon. 41 yıldır işleri ihale etmişler. İşte biz buyuz. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını en iyi koruyan hükümet Ak Parti hükümetidir. Bir de şuan bakın. Bunlar milleti saf zannediyor. Bizim milletimiz son derece feraset sahibidir. Hesabını kitabını iyi yapar.”

Bakan Veysel Eroğlu'nun konuşmasından sonra Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun hediye sepeti takdim etti. Bir süre partililerle sohbet eden Eroğlu, daha sonra Ankara'ya gitti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • levent 10 yıl önce Şikayet Et
    ak partiyi kirletenleri ortak yonu. partiye sonradan yamanmis anapli ya da demirel in burokrak ve is adamlari olmalaridir = anap in istanbul valisi yaptigi muammer guler ve anap donemi is adamlarindan zafer caglayan gibi - ak partiyi kirletmek istemiyorsaniz icinizdeki anap lilari temizleyin
    Cevapla
  • hasangulten 10 yıl önce Şikayet Et
    ONUN İÇİN Mİ. Onun için mi yargı ve kanunlar değiştirilerek,suçluyu koruyan kanunlar çıkarılıyor..... yargı ve emniyetin yapacağı operasyonu amirlere bildirmeden yapamaması gibi--------- peki ya suçlu AMİRLERSE ne olacak,sen delilleri yok et,evdeki paraları başka yere koy,ayakkabı kutusunda para taşıma,polis operasyon yapacak mı denecek.
    Cevapla
  • İskender Melekli 10 yıl önce Şikayet Et
    AK DEĞİL APAKTIR,ÇOK AKTIR,SÜPER BEYAZDIR,TÜM ZAMANLARIN BEYAZLARINA TAŞ ÇIKARTIR.. Durmak yok beyazlamaya devam...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!