Başbakan Erdoğan: CHP zamanında su tankları vardı

Başbakan Erdoğan İstanbul Kartal'da CHP'nin belediyecilik anlayışını gözler önüne serdi.

Başbakan Erdoğan: CHP zamanında su tankları vardı
Başbakan Erdoğan: CHP zamanında su tankları vardı
GİRİŞ 08.02.2014 16:51 GÜNCELLEME 26.11.2014 14:15
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan İstanbul Kartal'da toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan CHP'nin yaptığı yolsuzlukların İstanbul'u ne hale getirdiğini anlattı. Bir de o dönem İstanbul ile özdeşleşen Suser tanklarını anlattı. Su durağında vatandaşların uzun saatler netcesinde bir bidon su almak için beklediği yılları hatırlatan Başbakan Erdoğan'ın ne demek istediği aşağıdaki iki karede saklı.

Başbakan'ın yaptığı o açıklama:

"CHP'DE  İSKİ YOLSUZLUĞU VAR"

Derdimiz İstanbul'un trafiğini rahatlatmak. Çünkü başka çözüm yok. Toplu taşımayı, katlı otoparkları çoğaltacağız.

Eski günlerde ne vardı? İSKİ yolsuzluğu var. İstanbul'da CHP yönetimi var. Kardeşlerim CHP iktidarları zaten merkezi yönetime gelemez. Zamanında da nasıl oldu İstanbul'u aldılar aldılar da İstanbul'u ne yaptılar?

Bu seçimde ilk kez oy kullanacak kardeşlerime sesleniyorum; sizler susuz İstanbul'u görmediniz. Hava kirliliğinden gazeteler maske dağıtıyorlardı.

Susuz Pendik ve Kartal'da ne vardı? Suser İstasyon vardı. Burada tankerlerin ardında su kuyruğu vardı? dedi.

İŞTE BAŞBAKAN'IN BAHSETTİĞİ SUSER TANKLARI

İşte Başbakan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmadan önceki İstanbul manzarası. Gençlerin bilmediği bu fotoğraf karesi o dönemi yaşayan nesil için hala ibretlik bir kare. Su tankerleri İstanbul'un semtlerine 15 günde bir gelirken çoğu zamanda eksik geldiği için vatandaşlar su'dan mahrum bir şekilde yaşamlarını sürdürdüler. CHP döneminde İstanbul'da nasıl bir manzaranın yaşandığını görmek açısından bu iki kareyi yayınlıyoruz. Başbakan Erdoğan'ın 1994 seçimlerinden sonra belediye başkanı seçilen Erdoğan kısa sürede su sorununu çözmüş İstanbullulara rahat bir nefes aldırmıştı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 11
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. chp döneminde istanbulun tek sorunu su olmamakla beraber su hayat saflın temizlin simgesi . RABBİM hamdolsunki chp den istanbul kurtulduda insan oldugumuzu chp gidince anladık
    Cevapla
  • hüseyin 10 yıl önce Şikayet Et
    CHP NEDİR,NEYE EŞİTTİR?. CHP baskı,zorbalık,haraç alma,halkın inançlarına karışarak zındanlara atmak,camileri ahır,samanlıkları kışla yapar.CHP asla demokrat ve hürriyetçi olmamıştır ve olamazda.CHP benim canlı şahit olduğum olaylarda ise,anarşiyi tahrik,darbelere teşvik ve deztek,iktidara gelmek için GÜNEŞ MOTEL icatçısı,kazara iktidarında yolsukluklarını örtbas için TEK deposunun yakılması(BURSA)belediyecilikte ise yeşil alanları yandaşlara peşkeş çekme,hele hele İSTANBUL da N.SÖZEN dönemi bunların beceriksizliğinin,kifayetsizliğinin,acizliğinin,halka hizmet etmede yetersizliğinin ŞAHİKAsıdır.Üç yanı suyla çevrili olan o şehrin KERBELA ya çevrilmezi mahareti!,evlerde mutfakların bulaşık dağlarına,banyoların kirli çamaşır gökdelenlerine,halkın temizlik için suyu projektörle gece gündüz aramasına neden olan partidir.Sokak ve caddelerin ÇÖP DAĞLARI olması rekoru,mahareti,meziyeti yine CHP nindir.idirler.yeter Mİ.?
    Cevapla
  • Gazi Akkurt 10 yıl önce Şikayet Et
    Rızkı Allah verir Ama. Ama birde yaşanmış günler var ortada birde çalışmak çaba göstermek var Elinde nimetler varken onları bile değerlendirmeyenler Halkı zor durumda bırakanların günleri varmıştı Ama sonra işi bilip hizmet için elindeki imkanları kullanıp dev şehri suya kavuşturan bir sistemin günü gelmiş ve millet bunu da görmüş Eyvallah Allahım Rahmet göndermezse kim olursa olsun hiç bir şey yapamaz ama elindeki imkanları kullanamayıp o gün Rahmet Bile varken değerlendiremeyenler ise Rahmetin gelmediği gün hiç bir şeye yapamaz Rabbim Rahmetini esirgemesin
    Cevapla
  • Gazi Akkurt 10 yıl önce Şikayet Et
    RIZKI RAHMETİ ALLAH VERİR ama. Ama birde yaşanmış günler var ortada birde çalışmak çaba göstermek var Elinde nimetler varken onları bile değerlendirmeyenler Halkı zor durumda bırakanların günleri varmıştı Ama sonra işi bilip hizmet için elindeki imkanları kullanıp dev şehri suya kavuşturan bir sistemin günü gelmiş ve millet bunu da görmüş Eyvallah Allahım Rahmet göndermezse kim olursa olsun hiç bir şey yapamaz ama elindeki imkanları kullanamayıp o gün Rahmet Bile varken değerlendiremeyenler ise Rahmetin gelmediği gün hiç bir şeye yapamaz Rabbim Rahmetini esirgemesin
    Cevapla
  • şamil kartal 10 yıl önce Şikayet Et
    AH GEÇMİŞ AHH... BENİM BAŞBAKANIM SEN ÇOK YAŞA. biz chp zulmünü görenlerdeniz. başbakan gibi değerli insanların sayesinde istanbul aslına döndü. hey sarıgül istanbuldaki mübarek ruhlar olduğu sürece senin zihniyetin istanbul gibi kutsal bir şehre hakim olamaz. cemaat denen güruh değil bizans ruhu bile sana yardım edemez . güzelim istanbulu aziz istanbullular sana yedirtmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt