Kılıçdaroğlu: Namussuz siyaseti getirelim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yine söylediklerinin kurbanı oldu ve yeni bir gafa imza attı.

GİRİŞ 24.03.2014 15:56 GÜNCELLEME 25.03.2014 06:50
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Kırıkkale mitinginde konuşan ve partililerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin altı okun böğrüne mühürünüzü basın. Kul hakkı yiyenlerden hesap soralım. Namussuz siyaseti getirelim. Düzgün siyaseti getilerim" dedi. 

İşte o anlar;

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 34
  • Recep Kalaycı 10 yıl önce Şikayet Et
    CHP'NİN DÜZGÜN SİYASETİ NAMUSSUZ SİYSETMİŞ. CHP'nin genel müdürünün kendisinin bizzat ifade ettiğine göre onların düzgün siyaseti namussuz siyasetmiş. bunu söyleyen parti dışından değil bizzat genel müdüründen tüm Türkiye duydu. Bu durumda bunlara oy vermek seçmeni ne duruma düşürür bir düşünmek gerek. Genel müdürü bunu söylerse, Belediye başkan adayı (Sarıgül) Kamyoncuya hakaret, Vatandaşı darp eder mitingine gelene orda teneke gibi durma derse ve buna rağmen oy alırsa oy verenlere yazıklar olsun demek gerekmez mi? Kılıçdaroğlunun bu düzgün namussuz siyaseti ve CHPnin bunlardan başkalarını partiye almaması yüzünden iktidar olamıyor. ak parti de sürekli büyüyüp güç kazanıyor.
    Cevapla
  • Muhafazakâr 10 yıl önce Şikayet Et
    Dil sürçmesi değil, dil çözülmesi!. Dil kalbin tercümanıdır azizim! günlerdir temiz siyaset getireceğim diyen adam sonunda eteğindeki taşları döktü, namussuz siyaset getirmek istediğini itiraf etti. Millete tuzak kuranları Allah böyle yapar, kendi tuzağına düşürür. zaten bunlardan namuslu siyaset beklemek de hata! ne diyelim herşey ortada.
    Cevapla
  • NURETTİN ÇETİN 10 yıl önce Şikayet Et
    DOĞRUDUR. HAYATINDA SÖYLEDİĞİN ve SÖYLEYECEĞİN TEK DOĞRU SÖZ GAZAN MÜBAREK OLSUN.
    Cevapla
  • hüseyin barış 10 yıl önce Şikayet Et
    Dokunmayın beya..... Dokunmayın kemalime....Aslansın be adamım..hadi yürüüü,kim tutar senii:)))))....
    Cevapla
  • saban kacar 10 yıl önce Şikayet Et
    Namussuz siyasetci cok var aynaya bak görürsün.. Edepsizliginde bukadarina pesyani,senin yaptigin siyasete zaten namuslu serefli insanlar yapmaz fazla aramana ugrasmana gerek yok sen yapiyorsun zaten namussuz siyaseti,AKP haric hepiniz yapiyorsunuz hepten edepsizlestiniz allah islah etsin sizi otuz marta nekaldi göreceksiniz namussuzlarin kim oldugunu azicik sabir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fişlerde yeni ücret! Vatandaşa isyanda, sakın ödemeyin
Merkez Bankası'ndan kredi ve enflasyon açıklaması